Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Vimla Abonnemang

Då vimla inte är en superstor och superkänd mobiloperatör så förtjänar den denna en presentation. Vimla är en mobiloperatör som skapades under Telenors flagg, i projektform för att utveckla en bra, billig och enkel abonnemangslösning med medlemmar istället för kunder. Ett av alla dom själ som finns till att Vimla är så billigt är att vimla inte sitter på en jättestor marknadsavdelning med massor av folk som ska avlönas. Det finns heller ingen kundtjänst som svarar via telefon, Vimla hjälper dig via mail och chatt. Tanken är att du som medlem ska sprida budskapet om vimla vidare samt är med och bidrar till vimla med idéer för att företaget ska bli bättre – Vimla kommer att ha örat öppet för alla medlemmar! För dig som kund blir det inte simplare än Vimla Abonnemang. Du kommer förstå varför om du fortsätter läsa texten nedan.

Plocka ihop ditt abonnemang hos Vimla själv. Välj hur mycket samtal, surf och m11eddelanden du behöver varje månad.


MER INFO

Hur vimla abonnemang fungerar

Vimla är supersimpelt, Du skräddarsyr ditt eget paket! Du kan välja profilen ”För alla”eller ”För studenter”. Det är inte supermycket som skiljer men en liten extrapott för surf finns för studenterna. Därefter väljer du hur mycket du tror att du kommer att ringa – 60 samtal/60 minuter för den lille ringaren eller Fria samtal/fria minuter för den flitige snackaren. Efter detta så väljer du sedan hur mycket du kommer surfa och en guide finns om surfförbrukning. Småsurfaren ska således välja lite surf och storsurfaren väljer mera surf. Har du valt profilen 60 samtal/60 minuter och har använt upp allt så kommer du inte att kunna sms:a eller ringa något mer den månaden. Du kommer kunna mottaga sms och samtal precis som vanligt dock. Surfar du upp all surf så kommer hastigheten sänkas till 0.1 mb/s – det kommer alltså att krypa fram långsammare. Då det finns en stor chans att du redan besitter ett abonnemang som du tycker om och som du säkerligen har ett nummer du trivs med men detta är självklart inget hinder i ditt byte till Vimla Abonnemang. Detta görs antingen direkt på beställningssidan eller i efterhand genom chatten eller genom att maila.

Varför Vimla abonnemang?

Som beskrivet i första stycket, kring affärsmodellen, så är den oslagbar när det kommer till att hålla nere kostnaderna. Små omkostnader för Vimla betyder små omkostnader för dig som medlem! Det finns dessutom inga krusiduller – inga dolda avgifter. Ingen svindyr mobiltelefon som dimper ner i brevlådan (och en sådan misstänker vi att du redan har), inga stora butiker med personal som försöker sälja på dig det ”Bästa” och ingen häftig datorväska som medföljer till ’endast en kostnad av 99 kr per månad’. Detta tycker vi är anledning nog för dig att välja Vimla abonnemang. Om du inte är det, ta en titt på priserna nedan.

Priser och beställning av Vimla Abonnemang

Priserna för Vimlas abonnemang är olika beroende på vilket paket du plockar ihop. De första tre månaderna bjuder Vimla dig som ny medlem på halva kostnaden! Priser för den lille mobilanvändaren med valet 60 samtal/60 meddelanden och 1GB surf blir 50 kr/månad de tre första månaderna, sedan 100kr /månad. Pris för den mer genomsnittlige mobilanvändaren med valet Fria samtal/fria meddelanden och 2GB surf landar på 100 kr per månad de tre första månaderna, därefter 200 kr per månad.

Lämna ett svar