Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Vad kostar Comviq Startpaket

Det är inte alltid man behöver stirra upp i himlen och låtsas som ingenting, ofta är det bättre att gå rakt på saken. Och kanske är detta särskilt sant när det handlar om pengar, priser och summor. Du som frågar dig själv vad ett Comviq startpaket kostar, kommer inte att behöva vandra i mörker mycket längre. I skrivande stund kostar ett startpaket från Comviq runt 40 svenska kronor. Då får man ett kontantkort och ett nummer till, om man vill. Det är också möjligt att köra vidare med det nummer du redan har, men det bestämmer du naturligtvis helt själv.
Det finns också möjlighet att skaffa kontantkortet, utan allting annat, helt gratis. Då bör man använda sig av Comviqs egen hemsida och sen såklart vara medveten om att det kommer krävas pengar för att tanka på simkortet så att man kan ringa samtal, skicka sms och så vidare.


Comviq har bland de billigaste erbjudandena för mobiltelefoni på marknaden. Spana in det senaste erbjudandet nu!

Till Butiken

Skaffa dig ett startpaket

Som tur var finns det många möjligheter för dig som är sugen på att skaffa dig en deal från en av landets bästa operatörer och som redan har ställt dig frågan; vad kostar Comviq startpaket? Du kan till exempel bege dig ut på vägarna och köra en road trip, utan att oroa dig för att du blir av med kontakten med omvärlden om du skulle tappa din telefon i en toalett på en bensinmack. Ett av de mest praktiska ställena som levererar startpaket från Comviq är nämligen just bensinmackarna. Det spelar egentligen ingen roll om man är ute och rör sig längs med motorvägen eller om man satsar på att tanka bilen på en mack inne i stan, deras utbud inkluderar alltid startpaket som kostar samma summa som de från operatörens egen butik. Inga nackdelar
här inte.

Fördelar med Comviqs startpaket

Ibland är det skönt att slippa tänka. Vi ställs, vare sig vi vill eller ej, inför hundratals val varje dag och om man istället riktar in sig på att göra några saker så enkla som möjligt så kommer man att få ett lite lättare liv. När man vet vad Comviqs startpaket kostar så är det bara att beställa det. Så enkelt är det. Inte förrän det är dags att tanka på det med pengar så måste du komma fram till vilken slags deal du är sugen på att ingå med Comviq. Och om du inte bestämmer alls så kommer ditt kontantkort från startpaketet bli ett klassiskt Comviq Kontant, standard. Såklart kommer det inte att hända något alls med pengarna som du redan tankat på, men inte ännu hunnit använda.
En annan stor fördel med ett startpaket från Comviq är att du kan ändra dig. Gör om, gör rätt. Vända kappan åt andra hållet. Byta färg på underkläderna. Som man brukar säga. Det betyder i praktiken att du kan byta prislista varje gång du fyller på med mer pengar. På det viset går det att anpassa ditt startpaket precis som du vill. Kanske behöver du mycket data en månad och mindre samtalsminuter en annan. You are the boss!

Lämna ett svar