Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Surfa med Comviq utomlands

Att surfa utomlands kallas för roaming. Priserna för roaming skiljer sig åt beroende på var du befinner dig i världen. Hos Comviq kan du surfa i andra länder med något av kontantkorten Fastpris, Smart eller abonnemanget Fastpris GO så länge du har tillräckligt med saldo på kortet. Med +Saldo kan du ringa och surfa utanför Sveriges gränser genom att tanka på ditt Fastpris kort. Comviqs surfpaket inom EU har normalt en giltighetstid på 7 dagar, däremot kan det sig skilja sig åt för länder utanför EU. Planerar du att resa till Thailand, Förenade Arabemiraten eller USA har Comviqs 50 MB paket en giltighetstid på bara 1 dygn och kostar 75 kr. Tankar du dubbelt så mycket i surfmängd har det en giltighetstid på 7 dagar och kostar 125 kr. I övriga delar av världen får du generellt bara ett dygns giltighetstid när du tankar utlandssurf hos Comviq. Att surfa i Afrika (däribland Egypten, Gambia, Ghana, Nigeria och Sydafrika) och Asien (däribland Filippinerna, Indien, Indonesien, Japan, Kina, Malaysia, Singapore och Hongkong) kostar mellan 95 kr (20 MB) och 145 kr (50 MB). Befinner du dig i Australien eller Nya Zeeland kostar Comviqs surfpaket 65 kr för 20 MB och 95 kr för 50 MB. För övriga länder och mer information om giltighetstider för surfpaket i länder utanför EU samt i Syd- och Nordamerika klicka här: https://www.comviq.se/Files/F130987-141_A4_pdf_utlandssurf_K1.pdf


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Chatta obegränsat världen över med Facebook Messenger, Whatsapp och andra chattappar. Endast 12 Euro per år!!!

BESTÄLL

Köp surf lokalt med LBO

Från och med den 1 juli 2014 kan du som kund hos Comviq köpa surf lokalt i ett utländskt nät när det finns en annan operatör som erbjuder en så kallad ”Local breakout” (LBO) tjänst. Med LBO går det att köpa surf från en utländsk leverantör när du befinner dig utomlands utan att behöva byta ut SIM-kortet. Det fungerar ungefär likadant som Wi-Fi, däremot behöver du ändra APN (Access Point Name, en kopplingspunkt som används när en dator behöver tillgång till Internet via mobiltelefonnätet) i mobilen för att det ska fungera. Efteråt ändrar du tillbaka för att kunna använda telefonen med Comviq igen. Tänk på att detta inte är en tjänst som Comviq erbjuder utan som Comviq tillåter om det finns en LBO-leverantör i det land du befinner dig som erbjuder tjänsten. För att aktivera tjänsten när du är utomlands (inom EU/EEA) väljer du manuellt det nät som LBO-leverantören erbjuder och du tecknar avtal direkt med LBO-leverantören. Att byta till en LBO-leverantör och sedan tillbaka till Comviq kostar inget. Surfavgiften betalas direkt till LBO-leverantören då de kunder som väljer att teckna avtal med en LBO-leverantör faktureras direkt av leverantören.

Ladda extrasurf hos Comviq

Förutom +Saldo kan du även köpa till extra surf hos Comviq, vilket är en bra idé om du surfar mycket med mobilen och planerar att åka på semester (eller kanske redan befinner dig på semester) utomlands. Med Comviq surfar du alltid i 4G-hastighet upp till 80 Mbit/s inom Sveriges gränser. Utanför Sverige beror surfhastigheten på landets lokala nät. Du kan välja mellan 4 olika surfmängder att ladda till ditt kort; 0,5 GB/30 kr, 1 GB/50 kr, 3 GB/100 kr och 10 GB/200 kr. All extrasurf har en giltighetstid på 30 dagar.

Lämna ett svar