Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Skaffa nytt simkort

Tack vare den moderna tekniken, hur tråkigt det än låter att börja en text så, så är det inte så komplicerat att skaffa nytt simkort nu för tiden. Det är ingen som kräver att du ska ta din plånbok, ditt körkort eller kanske till och med pass, och sätta dig i bilen för att köra till en telefonaffär där de säljer simkort. Du kan stanna kvar hemma på soffan, behålla mjukisbyxorna på och hälla upp ett glas cola till – det går nämligen utmärkt att fixa nytt simkort via internet. Mer om det konkreta tillvägagångssättet hittar du under nästa rubrik i den här artikeln.
Skulle det dock vara så att du tillhör de som föredrar att ha så lite som möjligt med internet att göra så kan du naturligtvis köra old school-tekniken och faktiskt ta dig till en fysisk affär, prata med en riktig människa och få ditt simkort på den vägen. Det är helt upp till dig och ingen kommer att döma ut ditt beslut.


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Gratis kontantkort från Halebop


BESTÄLL

Fixa simkort på nätet

Som vi nämnde tidigare så är det absolut smidigast om du skaffar ditt nya simkort med hjälp av den magiska lilla uppfinningen som vi kallar för internet. Då behöver du först och främst ta reda på vilken operatör som ska få äran att förse dig med ett simkort. Kanske har du redan ett från någon av dem och vill köra vidare på samma linje, annars är det bara att se sig om i djungeln och kanske undersöka vems deals som passar dig bäst.
När du väl kommit fram till vilken operatör du vill satsa på så surfar du in på deras hemsida. Väl där måste du fatta ytterligare ett beslut: vill du ha ett kontantkort eller ett abonnemang. Det är lättast att skaffa kontantkort, men abonnemanget har också sina fördelar. Det beror i princip helt på vad du är ute efter, vad du ska använda det nya simkortet till och hur mycket cash du har på banken.

Göra av med det gamla

Så. Då var det nya simkortet på väg hem till dig med hjälp av Postens flitiga arbetare, och den dagen du får kuvertet med ditt nya simkort är det dags att bestämma vad som ska hända med ditt gamla simkort. För få människor i dagens Sverige har bara ett simkort, det kan vi i generella drag ogenerat slå fast. Frågan är bara om man verkligen behöver två simkort när man precis har fått ett som är sprillans nytt. Ja, kanske, är svaret på den frågan.
Det kan finnas flera anledningar till att man skaffar ett nytt simkort. Kanske har man gett bort ett till sin gamla mormor som vill kunna ringa in till Bingolotto, kanske har man en annons ute och vill inte bli nedringd av potentiella köpare på sitt privata nummer, kanske är det dags för en nystart och lite fräscha nya polare? Att skaffa nytt simkort görs i ett nafs och kräver inte särskilt mycket. Det är ingen stor grej.

Lämna ett svar