Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Gratis kontantkort från flera operatörer

Det finns flera teleoperatörer som erbjuder gratis kontantkort, det finns även de som är mindre kände företag, här listar vi några av dessa bolag som erbjuder gratis sim och kontantkort.


Beställ ett SIM-kort gratis från Comviq

Till Butiken

Gratis kontantkort/ simkort från Djuice

djuice-kontankortDjuice gratis kontantkort / simkort finns bara till den 31/1 2013, sedan blir Djuice Telenor. Den 1/12 2012 blev det stopp för att kunna ladda Djuice gratis kontantkort. Alla som har ett inregistrerat Djuice kontantkort får hem ett brev automatiskt från Djuice, ett startpaket med ett tillfälligt telefonnummer, som du inte behöver använda, utan det går automatiskt att du har kvar ditt gamla mobilnummer som du hade med Djuice. Du som har ett Djuice gratis kontantkort men inte har registrerat in det, får ta kontakt med Djuice på 555 så fixar de det till dig. Det går inte automatiskt om du inte har ett inregistrerat kontantkort.

Samtalstaxan när Djuice blir Telenor är samma som du hade med Djuice kontantkort. Öppningsavgift 77 öre, samtal 77 öre / min till alla och sms 77 öre till alla nät.

Beställ gratis kontantkort från de flesta operatörer här

Gratis kontankort / simkort från Parlino

perlino kontantkortParlino är ett mycket förmånligt bra gratis kontantkort. Med Parlino gratis kontantkort kan du ringa gratis till mobiltelefoner inom Telia, Halebop, TELE2 – Comviq och naturligtvis Parlinos eget nät. Parlino ingår i TELE2 – koncernen.

Parlino kontantkort / simkort är utmärkt och lite sällsynt på så vis att du kan ringa gratis inom så många nät, kanonbra !

Alla samtal har en öppningsavgift på 99 öre samtalet, en engångssumma

Dessutom har Parlino ett suveränt bra erbjudande som inte går att missa, och det är att du vid din första tankning av ditt kontantkort får hela 2 500 fria / gratis sms i 30 dagar.

Beställ gratis kontantkort från de flesta operatöret här

Gratis kontantkort / simkort från Mobil 2

Gratis kontantkort från mobil2Mobil2 kontantkort är en kombination mellan ett abonnemang och ett kontantkort. På så sätt är detta ett lite ovanligt kontantkort. Mobil2 gratis simkort / kontantkort är ett slags förbetald abonnemangsavgift men det är likt ett kontantkort på så vis att du aldrig ringer för mer än vad du har laddat kortet för.

Mobil2 GRATIS 50:

Det är ett otroligt bra gratis kontantkort, där du dina första 50 minuter pratar helt gratis, vart du än ringer för någonstans, ingen öppningsavgift eller någonting

När du har pratat upp dina 50 gratisminuter, så ringer du för 59 öre i minuten vart du än ringer

Efter 50 minuter har du också öppningsavgiften 59 öre per samtal

Du betalar 29 öre per sms

Omkoppling till mobilsvar efter de första gratis 50 minuterna kostar 99 öre i minuten

Med andra ord så är Mobil2 GRATIS 50 ett mycket förmånligt bra kontantkort

Jämför samtliga gratis kontantkorts operatörer

Kontankort från comviqTelenors kontantkort gratisKontantkort från treTelias gratis kontantkortKontantkort från halebop
AmigosEnkel3VännerTill VännerHallå
KompisFri 3PratPrata påVänner
PoppisFast3Global
Smart
Standard
Fastpris Mini
Beställ Beställ
Pris och villkor kan ändras, besök operatörens hemsida för de senaste priser samt villkor som gäller

Beställ gratis kontantkort från de flesta operatörer här

Lämna ett svar