Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Samsung Galaxy S7

Den har en inbyggd, snabb processor som bland annat gör att både att starta program och streama film går snabbare än någonsin. Dessutom har du tillgång till ännu mer utrymme via ett flyttbart microSD-kort. Batteriet har gjorts större för att förlänga batteritiden, samtidigt som det bara tar 90 minuter att ladda batteriet.

Samsung Galaxy S7 har ett spelkontrollcenter för att du bättre ska kunna hänga med i alla avancerade mobilspel som finns; denna applikation har även en inspelningsfunktion. Den har dessutom en kamera som är utöver det vanliga samt massor av funktioner för bildredigering direkt i telefonen, och en design som gör den snygg och praktisk på samma gång.


Comviq Fastpris med en Samsung Galaxy S7 för endast 335 kronor per månad!

Till Butiken

Design som står ut

Den här mobilen har en design som passar många olika människor. En metod som heter 3D-varmformning har använts för att smälta samman glaset i displayen med metallen i ramen. Den använder sig av en 5,1 inch HD-display som återger färger perfekt. Tack vare baksidan som är dubbelkurvig, är telefonen bekväm att hålla i, både längre och kortare stunder.

Nästintill unikt för den här typen av smartphone är också att den Samsung Galaxy S7 är vattentålig. Även efter att den oavsiktligen doppats i badkaret kan du använda den som om inget hänt. Den tål vatten upp till 1,5 meters djup i cirka trettio minuter. Den är dessutom dammtålig också, enligt en certifiering som heter IP68, så smuts är inte heller ett problem.

 

Perfekt kamera för både selfies och groupies

Galaxy S7s kamera är en av dess största tillgångar. Baksidans kamera har 12 megapixlar, medan framsidans har 5 megapixlar.

Nu för tiden är det väldigt viktigt att ha en bra kamera på telefonen. Vi fotograferar allt mer med den enhet som alltid ligger i byxfickan och att få bra bilder betyder allt. Den här telefonen kommer med ett ljusstarkare FL7-objektiv som gör det möjligt att få fina foton även om ljuset inte är så bra. Dessutom är pixlarna på bildsensorn större så att den samlar in massor av ljus trots att bilderna tas inomhus eller på kvällen. Tack vare de större pixlarna (1.4µm) kan kameran också fokusera lika snabbt som människans öga.

För dig som gillar selfies har Galaxy S7 också en fördel. En effekt som heter Spotlight och går ut på att du kan framhäva ditt ansikte och de delar du gillar bäst, i Beauty Mode. Telefonen har dessutom en annan fördel för självporträtt: en främre blixt som använder hela skärmen för att sprida ett naturligt ljus över hela ditt ansikte.

 

I sammanfattning kan man säga att Samsung Galaxy S7 verkligen är en värdig efterträdare till Galaxy S6. Den har en fantastisk kamera som tar skarpa, färgtrogna bilder med både fram- och baksideskameran. Dessutom är designen snygg, elegant och ligger bra i handen. Om du är ute efter en mobil som har utseendet, funktionerna och dessutom är vatten- och dammtålig, då är Samsung Galaxy S7 ett bra val för dig.

Lämna ett svar