Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Ringa Utomlands

Ringa utomlands med det rätta kontantkortet!

Befinner du dig i utlandet tillfälligt eller kanske har släkt eller vänner som du ringer med jämna mellanrum kan det vara bra att titta över de olika alternativen. Det finns ett par olika operatörer som har tagit fram speciella kontantkort just för att ge dig de bästa priserna när du ringer utomlands. Befinner du dig utomlands en längre tid kan det vara bra att fundera över att skaffa ett utländskt kontantkort för att slippa högre mobilavgifter. Men de svenska operatörerna har nu också bra priser på dina samtal utomlands. Det du bör kontrollera är hur datatrafiken ser ut. Det kan nämligen dra i väg och ge dig högre kostnader att surfa utomlands om du inte har ett speciellt kontantkort.ringa utomlands


Ring superbilligt till utlandet med Comviq Amigos

Till Butiken

Chatta obegränsat världen över med Facebook Messenger, Whatsapp och andra chattappar. Endast 12 Euro per år!!!

BESTÄLL

Hur ringer jag utomlands?

Använder du ett kontantkort så måste du minst ha 10 kronor på det för att kunna ringa utomlands. Knappa in * 100 * + 46 [det telefonnummer du ska ringa, utan den första nollan] # LUR. Meddelandet ”Ditt samtal kopplas upp, du blir strax uppringd.” visas i displayen. Efter en kort stund ringer din mobil, du svarar som vanligt och hör hur det ringer hos den du söker. Tänk också på att när du blir uppringd när du själv befinner dig i utlandet så betalar du den internationella samtalstaxan. Det vill säga från Sverige till det land du befinner dig i. Den som ringer dig debiteras som om du befann dig i Sverige. Att skicka sms till en mobil som befinner sig utomlands kostar lika mycket som om den var i Sverige.

 

Speciella kontantkort för att ringa utomlands

Comviq är ett exempel på en operatör som har tagit fram ett speciellt kontantkort för att ge dig de bästa priserna som möjligt när du ringer utomlands. De har sett kundernas behov och därför tagit fram produkten Comviq Amigos Afrika som ger de bästa priserna till Afrika. Detta kortet har också en spärr som gör att du inte kan få skyhöga kostnader för mobilsurfning. Kortet innehåller en tjänst som automatiskt stänger av dig från att surfa när du har nått maxpriset som i dagsläget är 550kr. Du kan själv stänga av denna tjänsten men det kan vara praktiskt att behålla den då det är lättare att hålla koll på kostnaderna.

 

Jämför priser på att ringa utomlands

I dagsläget finns det flera tjänster där du kan jämföra priser på samtal till utlandet. Ofta finns också en möjlighet att göra jämförelser till eller från det land du vill kontakta. På detta sätt hittar du det kontantkort som ger dig de mest förmånliga priserna. Läs vidare och klicka dig vidare till jämförelsen med en gång. På detta sätt slipper du själv leta information på alla operatörers hemsidor, det sparar dig både tid och energi! Precis som vanligt kan du ladda ditt kontantkort när du befinner dig i utlandet. Det gör du antingen på vår hemsida eller med ett enkelt sms. 

Lämna ett svar