Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Recension av Halebop

Halebop är Sveriges mest uppskattade mobiloperatör! Ja, så låter det i alla fall om man frågar kunderna. Sex år i rad (2008-2013) har företaget legat i topp hos SKI (Svenskt Kvalitetsindex) som årligen genomför mätningar av kundnöjdhet inom näringslivet och den offentliga sektorn. Halebop började en gång i tiden som en liten webbportal men har vuxit sig starkt under de senaste 10 åren. 2001 gick företaget med i TeliaSonera-koncernen i samband med att Halebops allra första kontantkort lanserades på den svenska marknaden. Genom att slå sig ihop med TeliaSonera har Halebop haft fördelen att kunna gå i Telias nät, Sveriges i nuläget snabbaste nät med en hastighet på 4G. Snabb surf till låga priser, superbilliga samtal och fria SMS till hela världen har varit Halebops främsta slagord. 2012 lanserade mobiloperatören sitt populäraste kontantkort-abonnemang som heter Rubbet, ett så kallat ”all-inclusive” abonnemang som finns i tre varianter och till mycket förmånliga priser.


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Med Halebop Stor får du 12 GB surf, fria samtal och fria SMS. Sveriges Nöjdaste kunder. Genom Telia har Halebop störst och bäst täckning i Sverige. Ingen bindningstid.


BESTÄLL

Rubbet mobil

Halebop Rubbet Stor ger dig fria samtal, fria SMS/MMS till hela världen och 10 GB surf med 4G stöd för 369 kr/månaden. Mellanalternativet Halebop Rubbet ger dig mellanmycket surf (6 GB surf med 4G-stöd), 600 obegränsade samtal och 6000 SMS/MMS till hela världen för 269 kr/mån. Det tredje alternativet för något mindre flitiga mobilanvändare är Rubbet Liten som marknadsförs under mottot ”mindre surf men schysst ändå”. Med Rubbet Liten får du 100 obegränsade samtal, 1000 SMS/MMS till hela världen och 2 GB surf med 4G-stöd för 169 kr/mån. Tecknar du ett 24 månaders Rubbet-avtal idag kommer dessutom den populära Urbanears plattan med på köpet till ett värde av 499 kr. Utöver plattan har du även ett stort utbud av Android telefoner att välja bland för en billig slant. Vad sägs om en Apple Iphone 6 för 499 kr/mån? Letar du efter en Iphone med större surfkapacitet erbjuder Halebop Apple Iphone 6 med 64GB för 549 kr/mån. Annars finns det en mängd Samsung Galaxy och Sony Xperia modeller att välja mellan när du tecknar abonnemang hos Halebop.

Hallå!

Halebop har även ett abonnemang med låg fast månadskostnad som vunnit stor popularitet bland yngre kunder. Med Hallå! får du ringa för 19 öre/minuten till hela Sverige. 5000 SMS till hela världen och 0,5 GB surf med 4G-stöd ingår också för bara 99 kr/månaden. Med en kundtjänst som du kan chatta med 7 dagar i veckan mellan klockan 8 och 22 får du som kund garanterad hjälp och support närhelst du behöver det. Andra fördelar med Halebop är att de alltid erbjuder fri frakt och 14 dagars ångerrätt. Vill du kolla ditt saldo snabbt och säkert är det bara att slå *101# var du än befinner dig i världen. Halebop kontantkort tankar du i de flesta Telia butiker, kiosker, elektronikbutiker och mataffärer eller online med bankkort eller kreditkort. Halebop har gjort sig känt för snabba leveranser, hjälpsam kundservice och genuint låga priser. Vill du satsa på ett kontantkort-abonnemang är Halebop definitivt en operatör att ta en närmare titt på innan du bestämmer dig.

Lämna ett svar