Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Nytt SIM-kort Halebop

När du beställer eller förlänger ett abonnemang hos Halebop får du alltid med ett SIM-kort som kan vara ett vanligt SIM, ett NanoSIM eller MicroSIM beroende på vilken telefon du har. Vanligen kallas kombinationen av dessa SIM för trippel-SIM som är marknadens nyaste SIM-kort med tre olika kortstorlekar att välja mellan: Standard/Mini-, Micro- och Nano-SIM. Ett NanoSIM är exempelvis en mindre modell av ett vanligt SIM-kort som du får hos Halebop när du beställer en iPhone5 telefon. MicroSIM är istället en mellanstorlek som vissa surfplattor och nyare smartphones kräver.


Beställ kontantkort från halebop gratis här


Hos Halebop beställer du samtliga simkort, Standard, Nano Micro helt kostnadsfritt

BESTÄLL

Halebops olika abonnemang med nytt SIM-kort

Halebop har just nu prismässigt något av marknadens mest attraktiva mobilabonnemang. Populärast är Rubbet som kommer i tre olika valörer beroende på hur mycket surf du vill ha på abonnemanget. Rubbet Stor ger dig mest surf för pengarna. För 369 kr/mån får du 10 GB med 4G-stöd plus fria samtal och fria SMS/MMS till hela världen. Mellanalternativet är Rubbet Mellan som kommer med 6GB i surfmängd för 269 kr/mån. 600 obegränsade samtal och 6000 SMS/MMS till hela världen ingår i priset. För något mindre flitiga mobilanvändare är Rubbet Liten ett hyfsat alternativ. Med Rubbet Liten får du 100 obegränsade samtal, 1000 SMS/MMS till hela världen och 2 GB surf med 4G-stöd för 169 kr/mån. Samtliga abonnemang har 1 månads uppsägningstid men du behöver å andra sidan inte bry dig om några bindningstider. Du kan även välja till ett extra surfsim när du beställer om du vill utöka din surfmängd. 14 dagars ångerrätt gäller på alla köp hos Halebop.
Halebop har även ett abonnemang med låg fast månadskostnad som vunnit stor popularitet bland yngre kunder. Med Hallå! får du ringa för 19 öre/minuten till hela Sverige. 5000 SMS till hela världen och 0,5 GB surf med 4G-stöd ingår också för 99 kr/månaden. Precis som med Rubbet har Hallå! ingen bindningstid. Halebop erbjuder även sina yngre kunder ett förmånligt studentabonnemang för 199 kr/mån. I priset ingår fria samtal, fria SMS och 6 GB data i 4G-nät. Tecknar du Halebop Student i 24 månader får du Urbanears Plattan ADV Wireless med på köpet.

Hur beställer jag ett nytt SIM-kort hos Halebop?

Genom att logga in på Halebop.se kan du snabbt och enkelt beställa ett nytt SIM-kort/microSIM, spärra ett SIM-kort eller öppna ett låst SIM. Det går bra att beställa ett nytt SIM med samma mobilnummer genom att gå in på Mitt Halebop – Hantera SIM-kort. Du behöver inte nödvändigtvis logga in för att göra detta. Har du kontantkort får du behålla ditt saldo vid kortbytet. Kortet skickas till din folkbokföringsadress och kommer i brevlådan inom cirka 1-3 arbetsdagar. När du aktiverar det nya kortet (genom att sätta det i telefonen) slutar automatiskt ditt gamla SIM-kort att fungera. Tänk på att den information som du har på ditt gamla SIM-kort inte kommer att finnas på ditt nya SIM. För att inte tappa informationen kan du spara den innan du aktiverar det nya SIM-kortet. När du aktiverat det nya kortet kan du överföra all information till det nya SIM-kortets minne.

Lämna ett svar