Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Mobil på avbetalning

Nya telefonens fördelar

Vi försöker tänka på miljön. Den uppmanar inte direkt till slit och släng. Klimathotet blir allt större och det är ibland svårt att förhålla sig till det. Man har ingen överblick och oroar sig över både det ena och det andra. Ny teknik är naturligtvis inte alltid nödvändig. Många handlar hela tiden, trots att prylarna ligger på hög hemma i garderoben. Det är inte att rekommendera. Men ibland kan det vara befogat att skaffa sig en ny telefon. Ett sådant läge är när den nuvarande telefonen slutat fungera. Oavsett varför den har bestämt sig för att ge upp, så är det ett som är säkert. Det är nu för tiden svårt att klara sig utan den där lilla saken i byxfickan. Man har ofta hela sitt liv på den. Det skrivs mail till både vänner och för jobbets räkning. Man fotograferar för att minnas med sin telefon. Man kan filma också. Och aldrig förr har det varit så lätt att dela med sig av sin vardag till hela världen. Dessutom kan man ju faktiskt också ringa med mobiltelefonen. Undersökningar visar att människor ringer allt mindre. Man föredrar att snabbt kunna kommunicera i skriftlig form. Men rent tekniskt är det fortfarande möjligt att ringa.
Så när telefonen plötsligt slutar fungera är det onekligen dags för en ny. Om man vill ha en med många fina funktioner, hög prestanda och bra kamera så kommer det att kosta. Ett alternativ är att köpa ny mobil på avbetalning.

Mobilerna du drömmer om, till en låg månadskostnad.

Avbetalning på upp till 72 månader!
TILL BUTIK

Inte alla pengar på samma gång

Den stora fördelen med att införskaffa något på avbetalning är onekligen att man slipper betala hela varans pris på en gång. Det är ju också det som definierar en avbetalning. Särskilt om det är något lite dyrare, som en ny mobil till exempel, så är det vettigt att slippa hosta upp allt vid ett tillfälle. L’EASY erbjuder massor av coola mobiler på avbetalning. De har märken som Apple, Sony, Samsung och Huawei. Du köper i så fall direkt genom L’EASY och kan där också läsa på om telefonerna innan du fattar ditt beslut. Några dagar efter genomfört köp, kommer din beställda mobiltelefon hem till dig.

Var smart

Det gäller att tänka till lite innan man köper en mobil på avbetalning. Man får liksom inte ta sig vatten över huvudet. Genom att spana in alla siffror som finns listade bredvid de olika mobiltelefonerna, kan man enkelt ta reda på exakt vad allt kostar. Beroende på hur lång återbetalningstid du önskar dig, kommer luren i slutändan ha kostat olika mycket. Se till så att du har råd med just din månadskostnad.
Man kan också vara smart och välja en smartphone. Dessa är garanterat framtiden. Då har man inte heller bara en mobil utan ett helt liv i handen. Alla coola funktioner som nämndes innan kan man enkelt klara av med hjälp av appar till luren. Det finns dessutom ett nästan obegränsat utbud av spel, musik, olika program och annat skoj att fixa till den nya mobilen.

Lämna ett svar