Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Lyca Mobile

lycamobileMed lyca mobile kan du du ringa billigt både till och från utlandet. På nätet kan du enkelt och snabbt räkna ut vilket abonnemang som är det mest prisvärda beroende på vart i världen du vill ringa. På nätet kan du kolla ditt saldo, din samtals och laddningshistorik och göra automatiska påfyllningar. Du kan även uppdatera dina uppgifter och ändra din samtalsplan om du skulle önska. Det finns flera olika paket att välja mellan hos Lyca mobile. Samtalstid och sms paket 99 är giltigt i 30 dagar och ger dig möjlighet att ringa till anda som har samma nät utan kostnad. I dessa 99 kronor ingår även 500 nationella minuter och sms. För befintliga kunder räcker det med att skicka ett sms för att ladda detta kort. Med paketet samtalstid och sms 149 kan du istället ringa och smsa obegränsat inom lycas nät och detta kort gäller i 30 dagar. Du har fria sms med detta val.


Ring superbilligt till utlandet med Comviq Amigos

Till Butiken

Lyca mobile över hela världen

Lyca har specialiserat sig på att hålla nere kostnaderna för att ringa och skicka sms internationellt. Med ett kontantkort från lyca är du en av de 30 miljoner personer världen över som använder lycas nät. Med lyca mobile får du väldigt bra internationella samtalstaxor som gör att du kan prata längre med nära och kära. Detta oavsett om du eller de befinner sig i Afrika, Asien eller USA. Lyca mobile startades 2006 och har sedan dess vuxit snabbt. Nu finns företaget i 16 länder och Lyca planerar att lansera på än fler marknader framöver.

Lycas priser

Genom att använda Lyca kan man spara pengar. Du betalar endast 9 öre/minut när du ringer nationellt till fasta nät. Har du släktingar eller vänner utomlands så kan du på ett enkelt sätt göra en sökning på lycas hemsida för att hitta det billigaste sättet att ringa och skicka sms. Detta är en smart tjänst som gör det enkelt för användaren. Det finns speciella abonnemang för att ringa billigt exempelvis till Nigeria och till USA. Genom att lämna din adress på lycas hemsida kan du få ett gratis simkort hemskickat och komma igång med lyca direkt. Lyca håller låga priser för att göra det möjligt att ringa till nära och kära utanför Sverige. På deras hemsida kan man enkelt se vilket abonnemang som passar bäst utefter de behov man har. Det ska vara enkelt och billigt att ringa!

Lämna ett svar