Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Kontantkort som gäller mer än 30 dagar

Att ha ett kontantkort innebär att du betalar kostnaden för dina mobilsamtal och sms i förskott. De allra flesta mobiloperatörer erbjuder kontantkort som gäller i max 30 dagar från det att du laddat kortet. Det innebär att om du fortfarande har kredit på kortet efter en månads användning kommer den krediten troligen att försvinna om du inte laddar kortet på nytt inom en månad. Det finns dock ett par operatörer som erbjuder lösningar som gäller mer än 30 dagar och upp till ett halvår efter det att du laddat ditt kort för första gången. Viktigt att tänka på när du köper kontantkort är att när det gäller priser är telefontaxan i regel högre för kontantkort än för abonnemang.


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Gratis kontantkort från Halebop


BESTÄLL

Telenor, ett bra alternativ med generös giltighetstid

Hos Telenor kan du i nuläget välja mellan två olika kontantkortslösningar: Telenor Rörligt samt Telenor Fastpris. Telenor Rörligt passar dig som ringer lite mindre och vill ha koll på dina samtalskostnader. Laddningsbeloppen erbjuds i tre olika valörer: 50, 100 eller 300 kr. Att ringa kostar 0,69 kr/min och då tillkommer en öppningsavgift på 0,99 kr. SMS/MMS kostar 0,69 kr och vill du surfa kostar det 19 kr för 100 MB/dag. Oavsett hur mycket du tankar har kortet en giltighetstid på 12 månader vilket innebär att du måste ladda kortet minst var 12:e månad för att behålla det aktivt. För dig som vill ringa och SMS:a obegränsat erbjuder Telenor istället sitt Fastpris kort. Fastpris kan du ladda i sex olika valörer: 99 kr för 0,1 GB i surfmängd, 149 kr för 0,5 GB, 199 för 2 GB, 249 för 6 GB, 399 kr för 12 GB och 699 kr för 2 GB. Samtliga valörer för Telenor Fastpris gäller i 31 dagar från det att du laddat kortet men just nu erbjuder Telenor 6 månaders giltighetstid för dig som väljer att ladda 699 kr till ditt Fastpris kort. Erbjudandet gäller fram till den 12/1 2016.

Telia, en billig och enkel lösning som gäller mer än 30 dagar

Hos Telia kan du välja mellan två olika kontantkortlösningar om du vill att ditt kort ska gälla längre än 30 dagar. Ladda Komplett är Telia:s lösning åt dig som vill ringa och SMS:a obegränsat och välja surfmängd efter just dina behov och intressen. Från 199 kr får du obegränsade samtal och SMS samt mellan 0,5 och 6GB i surf/månad. Normalt har laddningen på kortet en giltighetstid på 31 dagar men Ladda Komplett finns även som halvårs- och årskort. Är du betydligt mer intresserad av surf än samtal ska du välja Ladda Surf som finns att köpa från 49 kr. Ladda Surf är perfekt för dig som bara vill ladda surf eller komplettera det du redan har med ännu mer surf på en annan laddning. Surfmängden med Ladda Surf ligger på mellan 1 och 3GB/mån beroende på hur mycket pengar du väljer att tanka på kortet. Precis som med Ladda Komplett gäller Ladda Surf i 31 dagar men finns även att köpa som halvårs- och årskort.

Lämna ett svar