Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

kontantkort hos 3

3_logo3 erbjuder ett kontantkort med ett fast pris på 300kr som är giltigt i 30 dagar. Med detta kontantkort kostar det ingenting att ringa inom 3:s nät men inte heller att ringa till övriga nät och 3svar. Dock ingår inga videosamtal till något nät. Du kan skicka sms och mms till samtliga nät utan någon kostnad. Mobilsurf med 3 GB ingår också. Detta är ett mycket förmånligt kontantkort till dig som ringer mycket. En annan variant av 3s kontantkort är kontantkort Vänner. Här kan du själv välja hur mycket du vill tanka ditt kort för mellan 100kr upp till 500kr. Med kontantkort vänner betalar du 1,99kr/minut till alla operatörer och 5 kr/minut för videosamtal. Sms och mms är kostnadsfria inom 3s nät men kostar annars 0,69kr till övriga nät. Väljer du 3kontantkort Vänner, Prat eller Global läggs hela köpesumman som tillgängligt saldo på kortet. När det gäller röst och videosamtal så debiteras varje påbörjad minut. Det krävs att det finns saldo kvar på kortet för att det ska fungera.

Beställ ett gratis kontantkort från Tre
Beställ

3Kontantkort Prat

Detta kontantkort kan du ladda med olika valörer och samtalspriserna varierar beroende på hur mycket du laddar kortet med. Vid en laddning på 100kr kostar ett samtal till 3s nät men också samtliga övriga nät 0,39 kr. Laddar du istället kortet med 200 kr betalar du endast 0,29kr och vid en laddning av 300 kr kostar samtalet bara 0,19 kr/minut. Inom alla valörer kostar videosamtal 5 kr/minut. MMS och SMS kostnaden är också olika beroende på hur mycket du laddar. Billigast blir det genom att köpa 3kontantkort Plus för 300 kr. Laddar du för 200 kr eller mer så ingår surf till en hastighet av 2 GB.

 

3Kontantkort Global

För den som ofta ringer till utlandet är kontantkort Global att föredra. Här rabatteras priset på samtal och SMS till utlandet. Samtalskostnaderna varierar också beroende på vilken valör du väljer att ladda kortet med. Billigast blir det om du tankar för 200 kr eller 300 kr.  Då blir även kostnaderna för SMS och MMS gratis inom 3:s nät. Vid MMS till andra nät kostar det 1,69 kr/MMS. Surf ingår med 2 GB. Tankar du istället för 100 kr så betalar du 0,69 kr/SMS till eget nät samt 1,69 kr/MMS. Samma priser gäller om du skickar SMS eller MMS till andra nät. Vid en tankning på 100 kr betalar du 10 kr/MB. Här kan du max använda 19 kr/dag upp till 1GB. Vilket kontantkort du än väljer så kan det vara lönt att titta en gång extra för att hitta det alternativet som är billigast för just dina behov. Priserna varierar men det gör även möjligheterna!

Lämna ett svar