Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Kontantkort Gratis

kontantkort gratisNyfiken på att testa på ett kontantkort? Varför inte testa ett som är gratis? Just nu kan du exempel beställa ett gratis startpaket från Halebop med 1 års fri surf och 200 kr att ringa för. Halebop ingår i Telias nät och kontantkortet finns med ett par olika prisplaner där du själv kan välja den som passar ditt behov. Även Comviq har gratis kontantkort, där kan du beställa ett startpaket utan fraktkostnad eller andra förpliktelser. Om du skaffar ett nytt telefonnr får du välja mellan 4 olika varianter på ditt kontantkort. Det lönar sig att kolla runt lite innan du bestämmer dig om du letar efter ett kontantkort gratis.


Beställ ett SIM-kort gratis från Comviq

Till Butiken

Alla operatörer samlade på ett ställe

Vi har gjort det enkelt för dig att jämföra kontantkort från olika operatörer, du kan enkelt välja det som är mest prisvärt för dig. Ofta kan du prova på en operatör en tid och sedan byta om du vill. Det är en av fördelarna med att välja ett kontantkort istället för ett abonnemang. Ett kontantkort ger dig friheten att byta och också byta betalningsplan när det passar dig. Om du exempelvis ska resa utomlands så kan det vara bra att byta för att få de billigaste avgifterna för utlandssamtal. Det är mycket svårare och kan medföra flera avgifter att byta mellan fasta abonnemang.

 

Spara pengar med ditt kontantkort!

Konkurrensen mellan de olika operatörerna ökar ständigt och det har medfört att priserna på kontantkort har sjunkit och på vissa startpaket helt plockats bort. När du väljer operatör så kan det vara bra att tänka på att du oftast ringer billigare till det egna nätet så ta gärna en titt på vilken operatör din familj och vänner har. Tänk också på hur täckningen ser ut där du vistas mycket och är bosatt. Halebop tillexempel använder sig av Telias nät medan Comviq kör ett eget. Du kan läsa mer om respektive operatörs nät på deras hemisda. Det kan också vara så att ett kontantkort som är gratis till en början kommer att kosta dig mer längre fram. Vill du kunna byta operatör så se till att ditt telefonnummer inte är låst till en viss operatör. Det kan också medföra en kostnad för att låsa upp kortet och göra det tillgängligt i andra nät.

 

Gratis kontantkort ger dig frihet

Väljer du ett kontatkortspaket som är gratis så kanske du trivs med den operatören och vill behålla den. Även då finns det ett par val. Operatören har oftast ett par olika paket som du kan välja bland. Många har erbjudanden där du ringer gratis till alla andra i det egna nätet. Vissa har gratis surf och andra utgår från samtalskosntander och att du helt enkelt ringer till den tar slut. Det finns även de operatörer som har en typ av kontantkort där du betalar en viss summa och får ringa, smsa och surfa hur mycket du vill under en fast period. Som sagt det kan vara lönt att läsa på lite innan du bestämmer dig och framför allt, var inte rädd för att beställa ett kontantkort, det är gratis.

Lämna ett svar