Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Kontantkort för utlandet

Att ha ett kontantkort innebär att du betalar kostnaden för dina mobilsamtal och sms i förskott. En del mobiloperatörer erbjuder utöver lokala kontantkort för samtal inom Sverige även kontantkort för utlandet. Viktigt att tänka på är att när det gäller priser är utlandstaxan i regel högre för kontantkort än för abonnemang.

Chatta obegränsat världen över med Facebook Messenger, Whatsapp och andra chattappar. Endast 12 Euro per år!!!

BESTÄLL


Ring rekordbilligt till utlandet med Comviq Amigos kontantkort

Till Butiken

Tre, det flexibla alternativet

Tre erbjuder just nu sina kunder 3Global, en praktisk lösning för dig som har kontantkort och ringer mycket till utlandet. 3Global är ett värdebevis som kommer i tre olika valörer där mängden surf och SMS varierar utifrån hur mycket pengar du tankar på kortet. Laddar du minsta valören på 100 kr får du en samtalstaxa från 0,18 kr/min när du ringer utanför Sverige. Vill du surfa under semestern kostar det 10 kr/MB och då får du max spendera 19 kr/dag upp till 1 GB. Väljer du istället att ladda ditt kort med 200 får du betala samma samtalstaxa men du får även messa fritt inom Tre plus 2GB i surfmängd. För dig som hellre skickar SMS än ringer under utlandssemestern erbjuder Tre för 300 kr i laddningssumma 3000 fria SMS till hela världen. Samtalstaxan är även här 0,18 kr/min men förutom 3000 fria SMS får du även 2GB surf med på köpet. I samtliga fall tillkommer en startavgift på 0,69 kr/samtal. Värdebeviset 3Global är giltigt i 30 dagar. Därefter gäller värdebevisets basprisplan om du inte tankar kortet på nytt.

Comviq, en billig lösning för dig som ringer mycket till utlandet

Comviq erbjuder i skrivande stund utlandskortet Amigos som ger dig varierande surfmängd beroende på hur mycket pengar du väljer att tanka på kortet. För 50 kr får du 0,5 GB i surf. Tankar du 59 kr får du istället betala 0,35 öre/MB. En laddning på 100 kr kommer med 1GB i surfmängd. Comviqs högsta valör för Amigos kortet är 200 kr och ger dig 2GB i surfmängd. I samtliga fall gäller exakt samma samtalstaxa och SMS-taxa när du ringer och messar inom Sverige. Samtal till Comviq och Tele2 kostar inget. Till övriga nät kostar samtalen 0,99 kr/min. Därtill kommer en öppningsavgift på 0,99 kr/samtal. SMS till hela världen kostar 0,49 kr. MMS är något dyrare och hamnar på 0,99 kr. Samtal till utlandet varierar beroende på vilket land du ringer till. Samtal till Polen och Tyskland kostar 0,45 kr/min om du ringer till en mobiltelefon och 0,10 kr/min om du ringer till en fast linje. Att ringa till grannländerna är däremot desto billigare. Ett samtal till Finland kostar 0,25 kr/min om du ringer till en mobiltelefon. Ringer du till en fast telefon kostar det istället 0,35 kr/min, alltså betydligt dyrare än om du ringer till en fast linje i Tyskland eller Polen. Behöver du istället kontakta familj eller vänner under Thailand-semestern kostar det 0,45 kr/min om du ringer till en mobiltelefon (samma taxa som till Tyskland) men 0,35 kr/min om du ringer till en fast telefon (samma taxa som till Finland). En komplett prislista över priser och länder finns att ladda ner på Comviq.se. Amigos-kortet gäller i 30 dagar.

Lämna ett svar