Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Jämför kontantkort


Idag är det väldigt enkelt att få ett gratis kontantkort. Man beställer dem snabbt och smidigt direkt på nätet antingen på telefonioperatörens egen hemsida eller på någon av de sajter som finns på nätet där man sammanställer alla olika telefonioperatörers erbjudanden och jämför dem.
Man kan förstås också jämföra kontantkort själv och det kan ju vara bra ifall man vill
ha ett kontantkort som är det bästa utifrån exakt vilka telefonivanor man själv har.


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Vilken operatör ska du välja?
När det handlar om att jämföra kontantkort är det första som man bör ta ställning till vilken telefonioperatör man vill ha. Idag finns det flera olika att välja bland och vid en första anblick kanske det verkar som att de erbjuder liknande tjänster. Men det kan ändå skilja sig en del när det gäller prisplaner, täckning, villkor och inte minst vilken målgrupp de vänder sig till.

Har kontantkortet täckning där du bor?
När du ska jämföra kontantkort i syfte att beställa gratis kontantkort är det viktigt att ta ställning
till ifall den operatör du ska välja har bra täckning just där du bor eller där du har tänkt använda kontantkortet. Priset är ju knappast det viktigaste med tanke på att alla operatörer erbjuder
gratis kontantkort nu för tiden. Istället är täckningen primärt att kolla upp.
Bor man i en större stad och aldrig behöver använda kontantkortet ute på landsbygden så kanske det spelar mindre roll. Men om man pendlar mycket, bor på landet, har en sommarstuga som ligger ute i obygden
eller åker till fjälls flera gånger per år kan det vara värt att kolla upp ifall mobilen kommer att ha täckning även på dessa platser.

En eller flera operatörer?
En sak som hör samman med täckning när man jämför kontantkort är valet att beställa kontantkort från en eller flera operatörer. En del väljer nämligen att beställa kontantkort från flera operatörer för att kunna ha ett hemma och ett i stugan, eller vad man nu kan ha behov utav.
En del väljer också att jämföra kontantkort för att välja en operatör för att ringa, en operatör för att surfa och så vidare. Så kan man spara mycket pengar.

Vem ska du ringa till?
När du ska jämföra kontantkort kan det också vara smart att ta en funderare över vilka du brukar ringa till. Ringer man mycket utomlands är det vissa kontantkort som är bättre än andra.
Ringer man däremot mycket inom Sverige kan det vara ett helt annat kontantkort som är bättre. Därför är det alltid bäst att jämföra kontantkort utifrån sina egna telefonvanor.
Olika kontantkort är nämligen framtagna för att passa bra för olika kunder och olika behov.
simkort

Lämna ett svar