Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

iPhone SE

iphone seDet senaste släppet från Apple borde kännas igen av alla som är fans av det stora företaget från USA. Den är nämligen slående lik en av deras äldre modeller. De har dock uppdaterat insidan och skäms inte heller för att erkänna att designen är återvunnen, men att det är många som önskat sig en mindre telefon efter iPhone 6 och iPhone 6 Plus. iPhone SE är ett kraftpaket. Det är den mest kraftfulla mobilen med 4-tumsskärm på marknaden. Huvudattraktionen är ett A9-chip, det är samma chip som återfinns i iPhone 6s. Tack vare att tekniken bygger på 64-bitars arkitektur så är alla funktioner väldigt snabba, precis som svarstiderna. Man har sett till att ge den en grafikprestanda som heter duga så att alla spel och appar fungerar optimalt med alla detaljer och färger presenterade på bästa sätt. Processorerna är dubbelt så snabba som de i iPhone 5s och grafiken är tre gånger snabbare. Apple har gjort 4G LTE och wifi på iPhone 6 SE snabbare så att det går ännu fortare att ladda ner film eller spela spel på internet. Dessutom gör de extra LTE-banden så att roaming utomlands funkar bättre. Telefonen kommer med iOS 9 som är Apples mest avancerade mobila operativsystem. Det är lätt att använda med praktiska funktioner och hög säkerhet. Den kommer i fyra olika färger: guld, silver, rymdgrått och rosa guld. Den finns antingen 16 GB eller 64 GB minne.


Iphone 6 SE med Comviq 195kr/mån med kontantkort eller 295 med Fastpris abonnemang

Till Butiken

Liten och snygg

iPhone 6 SE är en liten telefon som är kompakt utan att ge avkall på funktionerna. Den väger bara 113 gram. Den är tillverkad av kulblästrat aluminium och har en slät yta som passar bra i handen och är skön att hålla i. Kanterna är fasade och har en matt finish och logotypen i rostfritt stål matchar färgen du väljer perfekt. 4-tumsskärmen är Retina och ger otroligt skarp bildåtergivning. Den fungerar dessutom som blixt när du tar selfies, genom att blixtra till i svagt ljus så att ditt självporträtt blir perfekt. Ljuset matchar omgivningen och gör bilden naturlig.

Schysst insida

Kameran har kommit att bli väldigt viktig för mobiltelefonanvändaren. Kameran som finns i iPhone 6 SE gör ingen besviken. Den har tolv megapixlar och tar skarpa, detaljrika stillbilder. Även videofunktionen är fantastisk med möjlighet att både filma och redigera videor i 4K. Nytt för iPhone 6 SE är funktionen Live Photos. Genom att hålla fingret på en 12-megapixlars stillbild kan du se vad som hände precis innan och precis efter bilden togs. Även framsidans kamera är grym och låter dig ta selfies i HD-kvalitet. Med hjälp av Apple-tjänsten iCloud sparas alla bilder du tar i bildbiblioteket. Detta har du sen åtkomst till från alla dina enheter. Dessutom sparas ändringar du gör på alla ställena samtidigt så att du slipper tänka på det. iPhone 6 SE har dessutom en M9-rörelseprocessor som ligger inbäddad i chippet. Med hjälp av högteknologiska beräkningar och kompassen, accelerometern och gyroskopet fungerar den alltså som en träningsklocka och registrerar all fysisk aktivitet. Du kan enkelt hålla koll på hur många steg du tagit på en dag samt vilket avstånd. iPhone 6 SE är en liten telefon med en kraftfull och användbar insida.

Lämna ett svar