Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

iPhone 6 med 3

iPhone 6 har snabbt förvandlats till en av marknadens absoluta storsäljare och just nu har flera mobiloperatörer bra och billiga abonnemang med oslagbara iPhone 6-erbjudanden. En del operatörer erbjuder både iPhone 6 och dess något större motsvarighet iPhone 6 Plus till varierande priser medan andra operatörer erbjuder nya iPhone 6S till ett fast månadspris när du tecknar ett lite dyrare abonnemang. 3 erbjuder i nuläget två av marknadens kanske förmånligaste lösningar för både ungdomar och äldre kunder.


Tre kontantkort gratis

Beställdin iPhone 6 med Tre från 429 kronor per månad!
BESTÄLL

3 Fastprisabonnemang med Iphone 6 erbjudanden

För att kunna ta del av 3:s iPhone 6 erbjudanden måste du först bli kund hos 3. 3 Total är 3:s svar på fastprisabonnemang, den kanske vanligaste typen av mobilabonnemang idag. I 3 Total ingår obegränsade samtal och SMS och surfmängden väljer du utefter vad som passar dina behov. Fördelen med 3 är att de erbjuder både stora och små abonnemang, som passar bäde för sporadiskt mailtittande som för streaming, IP-telefoni och internetdelning via telefonen. Just nu erbjuder 3 sina kunder fastprisabonnemang i 5 olika surfvalörer: 0,5GB är det minsta abonnemanget och kostar i skrivande stund 249 kr/mån. Väljer du istället 2GB i surfmängd kostar det 349 kr/mån. Tredubblar du surfen och väljer 6GB får du betala 449 kr/mån. 3:s näst största fastprisabonnemang på 20GB kostar 549 kr/mån och för dig som behöver vara kopplad till nätet i princip dygnet runt erbjuder 3 hela 50GB för 649 kr/mån. I alla abonnemang, oavsett surfvalör, ingår obegränsade samtal och obegränsade SMS. Faktureringsavgift på 35 kr/mån tillkommer, däremot ingen startavgift eller öppningsavgift. Uppsägningstiden är 1 månad.
Just nu erbjuder 3 en ungdomsdeal för kunder mellan 18 och 25 som tecknar deras 3 Total 0,5GB abonnemang. Väljer du 24 månaders bindningstid får du en iPhone 6 16GB i silver med på köpet för 429kr/mån med 6GB extra surf. Äldre kunder kan istället ta del av 3:s iPhone 6s erbjudande. Tecknar du 3 Total 20GB abonnemang med 24 månaders bindningstid kommer en Iphone 6S 64GB med i leveransen för 619 kr/mån. Köper du abonnemanget direkt via 3:s hemsida så får du dessutom en fri aktiveringsavgift som vanligtvis kostar 250 kr.

Hur tecknar jag abonnemang hos 3?

Nya kunder som inte tidigare har haft 3 och vill teckna ett fastprisabonnemang hos 3 för att ta del av deras Iphone 6 erbjudanden kan få hjälp med detta genom att kontakta kundservice på 0771-735 300. 3:s kundservice har öppet måndag-fredag 08:00-18.00. 3 finns även att nå via Twitter @3Sverige och Facebook. Har du redan bestämt dig och vill beställa ett 3 abonnemang är kanske det allra smidigaste sättet trots allt att göra det genom att gå in på Tre.se. Du väljer abonnemanget och sen är det bara att klicka på ”befintligt nummer” för att fylla i det telefonnummer du vill flytta till 3. Som nämnt ovan slipper du dessutom aktiveringsavgiften när du köper via tre.se. Som kund hos 3 har du tillgång till Mitt3 tjänsten och kan ladda ner Mitt3-appen för att snabbt och enkelt kontrollera bland annat saldo och faktura.

Lämna ett svar