Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Hallon Abonnemang

Hallon är en lågprisabonnent skapad av Tre. Hallon använder sig av 3:s mobilnät. Hallon Abonnemang är en del av den nya upptrappningen som har skett mellan mobiloperatörer. Marknaden är i ständig förändring. Detta tvingar mobiloperatörerna att utveckla nya produkter för att kunna konkurera och hitta nya kundgrupper. Hallon kom från början utav resultat av marknadsundersökningar gjorda av mobiloperatörer, där kunder fick fria händer att uttrycka det om faktiskt inte tyckte var bekvämt med den vanliga typen av mobilabonnemang. Några av svaren som blev återkommande var bland annat fakturor, aktiveringar av SIM-kort, bindningstider och att abonnemang inte var kompatibelt med betalningsanmärkningar. Hallon är svaren och lösningen på alla dessa bekymmer. Om ni nu tänker att Hallon endast vänder sig till ungdomar så har ni fel. Hallon abonnemang är ute efter att göra mobilabonnemangsvärden mer lättbegriplig för vem som helst . Även den vane mobilanvändaren eller vuxna, fullt medvetne personen kan ha svårt att förstå vad allt det finstilta innehåller vid val av mobiloperatör.

Hallon gör ingen kreditupplysning på sina kunder vilket gör att även du med betalningsanmärkning kan teckna abonnemang!


Hallon erbjuder mobiltelefoni till lågpris! Med Hallon liten ringer och SMSar man obegränsat och får en GB att surfa för för endast 99 kr per månad!

Beställ nu

Hur Hallon Abonnemang fungerar

Hallon Abonnemang är mycket enkelt. Du står inför två val vid köp av Hallons abonnemang. Vid val av Hallon abonnemang så måste du ställa dig tre frågor:

1. Är jag student?

2. är jag en stor användare av telefonen? Ringer, Sms-ar och surfar jag mycket?

3. är jag en liten användare av Mobiltelefonen? Tillhör jag kategorin som avskyr långa prat utan håller det kort och koncist? Sitter jag vid datorn mycket och således inte behöver surfa något märkvärdigt mycket på min mobiltelefon?

Oavsett svar på ovan ställda frågor så passar Hallon mobilabonnemang. Det finns helt enkelt ett paket som passar dig, oavsett vem du är! Att skaffa ett Hallon mobilabonnemang går på ett kick. Du väljer vilken Abonnemangstyp du önskar. Sedan går du genom ett fåtal enkla steg – du väljer vilken simkortstyp du vill ha. Antingen ett vanligt, gammalt hederligt simkort eller den mindre modellen, Nanosim. Den mindre modellen lämpar sig för Iphone 5 och 6, HTC One och några till mobiltillverkare. Lättaste sättet att veta vilket simkort just du ska välja är genom att trycka ut ditt gamla befintliga. Är det större än en centimeter så är det förmodligen ett gammalt simkort. Är det snarare halvcentimetern stort så är det förmodligen ett Nano-sim. Du väljer sedan om du vill flytta med ditt gamla nummer. Du går sedan vidare till betalstegen där en upprättning av ett medlemskonto är obligatorisk. Detta är för att kunna debitera dig enligt den enkla modellen du kan läsa mer om nedan. Sim kortet skickas sedan hem till dig!

Varför ska jag välja Hallon abonnemang och hur mycket kostar det egentligen?

Anledningen till att du ska välja Hallon mobilabonnemang är helt enkelt på grund av att det inte finns några hakar. Du väljer det paket du önskar, Hallon stor eller Hallon liten. Väljer du Hallon stor så får du Fria samtal, fria sms och 7gb surf i högsta 4g-hastighet för endast 249 kr. Om ditt val istället faller på Hallon Liten så har du 60 samtal och fria sms (!) samt 1gb surf för det riktigt låga priset 99 kronor per månad. Är du student så kostar Hallon stor endast 199 kronor och hallon liten bjuder på 1gb surf. Du får således 2gb surf. Att fylla på mer surf är mycket enkelt och mycket billigt! Mer information hittar du i beställningsformuläret.

Lämna ett svar