Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Halebop Startpaket

Ingen ska behöva stå utan telefon, abonnemang och kontantkort i våra moderna dagars tideräkning. Det känns i så fall omodernt och inte acceptabelt, men som tur är dyker Halebop upp som en räddande ängel och erbjuder alla möjliga människor startpaket. Beroende på vad du är i behov av, hur mycket stålar du vill lägga ut på telefoni i månaden och vilka telefoner du tycker är snygga nog att vilja ha i näven i ett par dagar framöver.


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Beställ ett gratis startpaket från Halebop


BESTÄLL

Det klassiska startpaketet

Halebop startpaketet som de flesta kanske tänker på när man nämner just de två orden i samma mening, är ett enkelt klick borta. I deras coola webbshop hittar man ett Halebop startpaket där man dessutom får fixa runt med telefonnumret som man vill. Det vill säga, du bestämmer själv om du önskar dig ett nytt nummer, för att kunna börja på ny kula med nytt nytt nytt, eller så behåller du ditt nuvarande nummer och uppdaterar bara själva dealen med operatören. Svårare än så är det inte. Mer om själva beställningsprocessen kommer i ett stycke lite längre ner i den här
texten.

Koll på kostnaderna med abonnemang

Om man till exempel är intresserad av att skaffa ett Halebop startpaket i abonnemangsform, så finns det fina möjligheter för just detta. Det lättaste är att göra sin egen research med hjälp av Halebops grymma hemsida, där det mesta finns förklarat. I skrivande stund erbjuder Halebop flera olika abonnemang, som dessutom kommer i olika storlekar. Rubbet till exempel är ett startpaket som du kan bestämma över själv. Mini är den minsta varianten av just detta startpaket från Halebop, kommer med 50 fria samtal, 500 fria sms och 1 GB surf. Det extrema alternativet i andra ändan är Rubbet Stor som har fria samtal, fria sms, 12 GB surf och sen stora möjligheter att lägga till mer av allt, i princip, om det skulle behövas.
Fördelarna med abonnemang via Halebop är också att du får en räkning varje månad och kan köra på med en ny telefon, som du samtidigt betalar av på. Då slipper du en stor engångskostnad direkt, kan komma igång bums med ditt telefonerande, men utan att bli ruinerad på köpet. Ett startpaket att räkna med.

Skaffa dig ett startpaket

På hemsidan hittar du Halebop startpaket på flera olika sidor. Efter att du fyllt i ditt namn och din mailadress, får du fatta ett beslut om vad du vill göra med numret (skaffa ett nytt eller behålla ditt nuvarande) och sen kan systemet hämta din folkbokföringsadress med hjälp av ditt personnummer. En snabb kreditkoll och sen är ditt Halebop startpaket på väg till dig i ett snyggt paket. Just det, en sak till som vi också måste nämna: Det fina i kråksången är också att du som kund har fria händer att välja till och välja bort som du själv vill. Vill du ha telefon med i startpaketet? Kör på det! Vill du hellre använda en lur som du redan har hemma? Inga problem.

Lämna ett svar