Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Halebop Kontantkort

halebop rubbetMed ett kontantkort till din mobiltelefon betalar du innan du ringer. Detta genom att ladda kortet med så mycket pengar du själv vill. Du får ingen faktura och har ingen bindningstid. Det finns flera olika typer av kontantkort som är anpassade efter ditt behov att välja bland. Om du exempelvis väljer att ladda din mobil med Halebop rubbet så får du allt vad du behöver! Du kan ringa hur långa samtal du vill, skicka en massa med sms och mms och du kan surfa!


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Gratis kontantkort från Halebop


BESTÄLL

Det finns tre olika varianter av Halebop kontantkort rubbet och du kan enkelt byta mellan dessa du vill. Du väljer helt enkelt det kort som passar dig bäst. Väljer du att ladda med 269 kr kan du ringa 600 samtal, skicka 6000 sms eller mms och surfa 3 GB under 30 dagar. Vill du istället ha en mindre variant så kan du välja att ladda för 169kr. Då får du istället 100 samtal, 1000 sms eller mms och 1 GB surf. Det finns även en tredje nivå där du laddar med 369 kr och får ringa obegränsat med samtal och skicka obegränsat med sms samt 6 GB surf!

 

Olika typer av Halebop kontantkort

Eftersom det är så smidigt att använda sig av kontantkort har Halebop även utvecklat Halebop hallå. Detta kontantkort passar dig bäst som vill ha en låg fast kostnad och betala en liten peng för varje samtal du ringer oavsett till vilken operatör det är. Självklart ingår även surf och en massa sms i detta kontantkort. Laddar du exempelvis för 300 kr så får du ringa för 19 öre per minut till alla nät. Du får 5000 fria sms till hela världen och 3 GB surf!

 

Halebop vännerhalebop vänner

Kanske ringer du mest till andra som också har Halebop kontantkort och då kan du välja att skaffa Halebop vänner som är väldigt förmånligt. Når du laddar detta kort med 300 kr får du ringa för 0 kr per minut inom Halebop. Du får också 5000 fria SMS till hela världen och 3 GB surf! Samtal till andra operatörer kostar 59 öre per minut och har en öppningsavgift på 69 öre.

 

Halebop kontantkort – frihet!

Ett kontantkort ger dig faktiskt frihet. Du låser dig inte till ett abonnemang i flera år och du kan även byta till ett kontantkort med en förmånligare betalningsplan när du vill. Om din telefon inte heller är låst till någon operatör kan du byta till annan mobiloperatör när du vill. Ett kontantkort ger dig kontroll. Du kan inte ringa upp mer än det belopp som du har laddat telefonen med och på så sätt slipper du överraskas av höga mobilräkningar. Du kan enkelt ladda ditt kontantkort här på vår hemsida och också läsa mer om olika typer av kontantkort. Du väljer enkelt den operatör som har det kontantkort som passar dig och ditt behov bäst!

Lämna ett svar