Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Gratis telefonnummer

Ingenting i livet är gratis, det har de flestas föräldrar försökt tuta i dem hela livet. Dock är det nu för tiden möjligt att komma över både det ena och det andra utan att behöva betala för det. Ett sådant exempel är ett SIM-kort. Det kan vara väldigt praktiskt att enkelt skaffa sig ett nytt nummer, kanske till exempel om man ska sälja något via annons och inte vill att en massa intressenter ringer ens privata nummer.

Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Några av operatörerna på den svenska marknaden erbjuder sina kunder, eller blivande kunder, numera gratis telefonnummer, på vissa villkor naturligtvis.

 

Som ett Comviq-brev på posten

På Comviqs hemsida kan vem som helst beställa hem ett SIM-kort och på så vis få sig ett gratis telefonnummer. Då kan du tanka på pengar när du vill och ha full koll på hur mycket du ringer för, skickar SMS för och surfar för i månaden. Det finns en hel uppsjö olika ”paket” som du kan köpa för att spicea upp ditt SIM-kort. Till exempel finns det dealer för dig som surfar mycket, dig som gillar att spendera timmar i telefonen, dig som gärna reser utomlands och behöver kunna använda telefonen där och så vidare. Så fort ditt nya gratis telefonnummer kommer med posten är det bara att ladda på pengar online eller via mobilen och sen kan du surfa/ringa/smsa loss!

 

Halebop

Även Telia-ägda Halebop har gratis telefonnummer att dela med sig av. Deras startpaket kommer med SIM-kort och utan någon månadskostnad alls. Du väljer mellan Rubbet, Hallå eller Vänner. Det som avgör vilket man ska köra på är vad du planerar att använda SIM-kortet till: huvudsakligen samtal, surf eller SMS? Som en extra twist kan du också bestämma själv om du vill ha ett nytt telefonnummer eller om du vill skaffa en ny deal till ditt gamla nummer. På Halebops hemsida finns alla priser och mer information om de olika gratis telefonnumren.

 

Tre på G

Också Tre är schyssta nog att erbjuda sina kunder gratis SIM-kort. Deras olika kontantkort kommer med ett gratis startpaket. Naturligtvis ingår inte en flashig ny mobil för inga pengar, men väl det man behöver för att kunna ringa, SMSa och surfa på nätet. Med startpaketet får du alltså ett telefonnummer gratis och dessutom ingår 0,5 GB data som varar i sju dagar. För att sen kunna ringa och SMSa eller fixa mer surf, behöver du ladda på SIM-kortet med pengar.

 

Smakar Hallon

Hallon brukar skylta med att deras paket och regler är enkla och tydliga och detta gäller även för deras erbjudande om gratis telefonnummer. Det finns två olika kontantkort som man kan fixa sig. Det ena kostar 249 kronor för 30 dagar och det andra 99 kronor för 30 dagar. Det ena kallas Stor och kommer med 8 GB data, fria samtal och fria SMS. Det andra kallas Liten och kommer med 2 GB data, 60 samtal och fria SMS. Ha så kul med ditt nya nummer!

Lämna ett svar