Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Comviq Webbutik

comviqComviq har en väl utformad webbutik där man kan hitta både information och tanka sin mobil direkt. Comviq är en operatör som ständigt pressar priserna och vill ligga i framkant både när det gäller nya produkter och prissättning. Man kan exempelvis köpa en ny mobiltelefon samtidigt som man köper ett abonnemang eller bara fylla på sitt kontantkort. Idag är det faktiskt oftast smidigare att handla över nätet än vad det är att besöka en fysisk butik. När det gäller telefoni får du information om allt ifrån abonnemang till kontantkort, du har även möjlighet till kundtjänst direkt via nätet och får svar på de frågor som vanligen ställs. Genom att logga in på sidan får du snabbt besked om både saldo, använd data och hur ditt abonnemang ser ut.


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Fyll på ditt kontantkort

På webbutiken kan du snabbt fylla på saldot på ditt kontantkort. Det är idag väldigt vanligt att använda kontantkort dels för att det är smidigt men även för att det är enkelt att hålla koll på sitt eget saldo. Inga fakturor behövs och du väljer själv vilken typ av kontantkort som passar dig bäst. Har du många vänner som också ringer med Comviq kan ett bra alternativ vara att välja Comviq kompis. Med detta abonnemang ringer man gratis till alla inom samma nät. Även sms inom samma nät är kostnadsfritt. Men det finns också andra typer av kontantkort där du själv kan välja vilket belopp du vill ladda med. Ett visst antal sms och surf ingår men går även att köpa till mer i efterhand via Comviq surfpaket.

Comviq Surf från webbutiken

Det finns tre olika varianter av Comviq extra surf som du kan köpa till. Detta är ett bra alternativ om du surfar mycket eller om du ska åka utomlands och vill ha koll på vilken datamängd du använder. Du får ett mail när datamängden börjar ta slut och väljer själv om du vill fylla på med mer eller inte. Om du surfar mycket utomlands kan det vara bra att ta reda på vad kostnaden är i just det land du befinner dig så du vet hur länge du kan surfa för det beloppet du laddar din telefon.

Comviq är billigt

Comviqs motto är just billigt, billigt, billigt! Operatören försöker ständigt pressa priserna och vill ge så förmånliga priser som möjligt till sina kunder. Ofta har de också bra erbjudanden för den som vill köpa till en telefon samtidigt som ett abonnemang eller kontantkort. Nu går det även att ladda mobilen via Comviqs egen app som du enkelt laddar ner till din smartphone. I webbutiken får du svar på de flesta frågor direkt vilket i dagens samhälle ofta är väldigt uppskattat!

Lämna ett svar