Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Comviq Surf

Surfar du mycket med din mobil?

comviq surfDå kan det vara bra att köpa till extra mobilsurf. Med Comviqs mobilsurf kan du surfa i en hastighet av 4G upp till 80 Mbit/s. Väljer du istället 3G surfar du i upp till 21 Mbit/s. Genom att logga in på ditt eget konto kan du enkelt hålla koll på hur mycket du har surfat för. Du kan också enkelt ringa *111# så får du svar direkt. Alla surfpaket har 30 dagars giltighetstid.


Beställ 10 GB surf hos Comviq för endast 200 kronor!

TILL BUTIKEN

När perioden tar slut förfaller även eventuell datamängd som du sparat. Dessa surfpaket finns bara som engångsköp och om mängden tar slut får du ett SMS med en uppmaning att du bör fylla på. Det finns 3 olika nivåer på mobilsurf. Den lägsta nivån är att surfa för 1 GB och kostar 50 kr. Väljer du istället 3 GB betalar du 100 kr och 10 GB kostar 200 kr. Alla surfpaket är giltiga i 30 dagar. Numera kan du faktiskt köpa till extra surf genom Comviq egen app till smartphone men även direkt på nätet eller via mobilen. Det är väldigt smidigt att handla på detta sätt och uppskattas av många. Så fort du har köpt och laddat på ditt surfpaket kan du surfa. Det är alltså ingen fördröjning alls.

Smidigt med mobilsurf

När du har använt den datavolym du köpt till sänks hastigheten på ditt surfande till 88 kbit/s. Du kan då välja att köpa till ytterligare surf om du önskar. När du köper ett surfpaket läggs datamängden på den mängd surf som du kanske redan har om du använder abonnemang eller kontantkort. Något annat som är väldigt uppskattat är att dessa surfpaket fungerar väldigt bra även utomlands. Genom att skaffa ett surfpaket när du åker iväg kan du enklare hålla koll på dina kostnader. När du har använt ungefär 80% av din surf blir du meddelad om detta via ett sms. Ett nytt sms kommer också när hela volymen är förbrukad. Det är alltid bra att kolla upp hur mycket datan kostar innan du börjar surfa i ett annat land. Behöver du en saldorapport kan du få det när som helst. Det enda du behöver göra är att skicka ett tomt sms till samma kortnummer som du använde när du beställde, nummer 232. Idag använder de flesta sina telefoner till att surfa med. Det är ett smidigt sätt att snabbt få svar var man än befinner sig. Idag är vi så vana vid att ständigt vara uppkopplade mot nätet men det har även blivit en form av trygghet. Kanske använder du en GPS i din telefon eller behöver snabbt få information om vädret eller hitta ett telefonnummer. Då är det väldigt smidigt att kunna göra det via mobilen.

Lämna ett svar