Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Comviq Student

comviq studentComviq är bra på att hålla låga priser och för de som studerar har Comviq flera bra paket att välja bland. Ett av de abonnemang de erbjuder kallas, billigt, billigt, billigt! Comviq har med detta abonnemang skapat ett av Sveriges billigaste abonnemang till fastpris. Detta abonnemang är enbart tillgängligt för studerande och du måste därför kunna verifiera dig med ett student kort för att kunna köpa det. Abonnemanget innehåller fria samtal, sms och mms inom Sverige. Du får även 3 Gb surf i full hastighet och abonnemanget innehåller varken bindnings- eller uppsägningstid. Detta abonnemang kallas även för Comviq student fastpris. Du betalar bara 195 kr i månaden. Precis som i många av Comviqs andra erbjudanden kan du även här välja att köpa till en mobiltelefon när du gör din beställning. Detta abonnemang är bra för dig som vill få fulla kontroll över de kostnader som du har med din mobiltelefon. Comviq har här verkligen tryckt ner priserna för att du som student ska få det som är absolut billigast!


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Tanka din mobil här

Känner du att detta abonnemang uppfyller dina krav så kan du tanka din mobil redan nu. Klicka dig vidare på hemsidan så kan du få ditt abonnemang redan idag. När du har tecknat dig för abonnemanget kan du sedan via internet följa ditt saldo, se hur många tankningar du gjort, se din faktura och få hjälp via kundtjänst om du skulle undra över något. Den enda summan du betalar är 195 kr i månaden. Du surfar i 4G upp till 80 Mbit/s. När dina 3GB är förbrukade sänks hastigheten till 88 kbit/s. Inga övriga kostnader tillkommer. Ingen öppningsavgift eller fakturaavgift. Samtal till utlandet gäller enligt separat prislista men inom Sverige ringer du alltså utan kostnad!

 

Comviq student fungerar med alla telefoner

Givetvis finns inget hinder för vilken telefon du kan använda utan det är bara att köra på med den du har idag eller passa på att köpa en ny vid samma tillfälle. Comviq är ett varumärke som marknadsförs av Tele2 Sverige AB och lanserades 1981 av Jan Stenbeck med affärsiden att utmana det svenska monopolet och att pressa priserna. Comviq har valt att fokusera på det som kunden tycker är viktigt och detta innebär då låga priser och möjlighet att få hjälp med serviceärenden dygnet runt. Idag arbetar man mycket med sin online kundservice vilket verkligen uppskattas av kunderna. Att man nu kan erbjuda ett så pressat abonnemang som Comviq student är just ett resultat av att det fungerar så bra att få hjälp och svar på kundtjänstärenden via nätet. Detta har gjort att många kostnader kan hållas nere. Du kan teckna dig för Comviq Student även om du är under 18 år. Det enda du behöver är en underskrift av dina föräldrar eller annan målsman. Comviqs student abonnemang har kallats för en ”perfekt deal” mycket beroende på både tillgänglighet och prismedvetenhet för just studenter!

 

Lämna ett svar