Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Comviq Senior

Under de senaste åren har nya, bättre anpassade mobiltelefoner släppts på marknaden med de äldre i fokus. Samtidigt har flera företag även börjat erbjuda förmånliga telefonabonnemang åt sina seniorkunder. Comviq Senior är ett skräddarsytt abonnemang som erbjuder Sveriges kanske billigaste fastpris åt seniorer (55+) för 145 kr/mån (ordinarie pris för samma abonnemang kostar 245 kr/mån). I abonnemanget ingår fria samtal, SMS och MMS inom Sverige samt 2 GB i surfmängd. Som seniorkund har du ingen bindningstid eller uppsägningstid att bekymra dig över. Är du inte nöjd och vill ha ännu mera surf kan du dessutom uppgradera abonnemanget och få 6 GB i surfmängd för 195 kr/mån.


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Få en smartphone

Du får en Smartphone på köpet när du skaffar ett Comviq Senior abonnemang, men du har även möjlighet att välja bland en mängd olika telefoner till billiga priser hos Comviq. Bland de populäraste modellerna hittar du Sony Xperia Z3 (245 kr/mån), Apple iPhone 6 (från 395 kr/mån), Samsung Galaxy S5 (345 kr/mån) och nya Samsung Galaxy S6 (495 kr/mån). Viktigt att tänka på innan du köper en mobiltelefon är att se till att den uppfyller dina krav och behov. Ser du dåligt är det bra om telefonen har stora snabbvalsknappar, SMS-larm och en lättläst skärm. Är du en person med hörselnedsättning är det viktigt att telefonen räknar med en ordentlig högtalare och en synlig ringindikator. Viktigast av allt är kanske dock batteriet. Ju bättre batteri desto längre taltid/vilotid och mindre risk att telefonen stängs av automatiskt under en nödsituation.
När du tecknar abonnemang hos Comviq får du tillgång till alla Comviqs erbjudanden för kunder som är 55+.

Gå med i Smart Senior

Du måste dock vara medlem i Smart Senior (ett fristående företag som förmedlar rabatter och förmåner åt alla som fyllt 55 år) för att ta del av erbjudandena. Är du inte medlem kan du enkelt registrera dig på Smart Seniors hemsida http://www.smartsenior.se/bli-medlem/. Som medlem får du ett personligt Smart Senior kort och tillgång till hundratals rabatter från en mängd olika företag i Sverige. När du väl har registrerad dig består ditt användarnamn av en sifferserie och ditt lösenord är den mailadress du använde vid registreringen. Rabatter finns att hämta på bland annat resor, glasögon, böcker, kläder, bilar och upplevelser. Antalet rabatter och samarbetspartners växer i rasande takt och ofta räcker det med att du tar del av ett erbjudande för att spara in på medlemsavgiften. Du väljer själv hur lång giltighetstid du vill ha på ditt Smart Senior medlemsskap och om du vill få medlemstidningen Extra Smart skickad hem i brevlådan för 39 kr/året. Hur du tar del av Smart Senior rabatterna framgår under respektive erbjudande på hemsidan men det är viktigt att du läser igenom villkoren och den finstilta texten innan du bestämmer dig för att ta del av ett erbjudande. Det går självklart också bra att kontakta Smart Senior genom att skicka ett mail till info@smartsenior.se eller ringa deras medlemsservice på telefon 08-410 426 10.
Tänk på att det i Comviq Senior abonnemanget ej ingår utlandstrafik, betaltjänster eller betalsamtal.

Lämna ett svar