Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Comviq Fastpris

Comviqs Fastpris tjänst erbjuder Sveriges billigaste fastpris och finns i fyra olika valörer för kontantkort. Vilken valör du än väljer får du ringa, SMS:a och MMS:a helt fritt inom Sverige. Skillnaden ligger snarare i mängden surf som ingår. Väljer du Fastpris Vecka (gäller i 7 dagar) med 0,4 GB surf kostar det 45 kr/mån, Fastpris 0,5 GB kostar 145kr/mån, Fastpris 2 GB kostar 195 kr/mån och Fastpris 6 GB kostar 245 kr/mån. Med Comviq Fastpris slipper du allt som heter bindnings- och uppsägningstider, och eftersom Comviq delar mobilnät med Telia ingår surf i 4G-fart upp till 80 Mbit/s.


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Har du inte tillgång till 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf. Tänk på innan du tankar att höra efter hur lång giltighetstiden är för de olika valörerna då det kan skilja sig åt beroende på hur mycket surf du väljer att tanka. Betalsamtal ingår ej och utlandspriserna varierar beroende på var någonstans du befinner dig i världen. Det enda som tillkommer på din Fastpris-faktura är samtal till och från utlandet, SMS-köp, betalsamtal och liknande.

Fastpris Go!

Fastpris Go! är ett spännande alternativ till Comviqs vanliga Fastprislösning. Med Fastpris Go! ingår allt det som ingår i det vanliga abonnemanget (fria samtal och SMS/MMS samt surf inom Sverige). Däremot är allt som kan tänkas kosta extra (utlandssamtal, betalnummer, SMS-köp) spärrat vilket innebär att du inte behöver genomgå någon kreditkontroll när du skaffar Fastpris Go!. Du får dessutom en större översikt över dina kostnader och undviker otrevliga överraskningar när det blir dags att betala mobilräkningen. Om du ändå skulle behöva ringa samtal utomlands eller köpa något extra med mobilen kan du enkelt komplettera ditt Fastpris Go! med Comviqs +Saldo. Med +Saldo kan du ringa och surfa till och från utlandet med Fastpris Go!, handla med mobilen och ringa betalsamtal. +Saldo kostar 40 kr och läggs som en extra pott till ditt abonnemang. Beloppet kan sedan användas till sådant som normalt inte ingår i Fastpris Go! abonnemang. +Saldo köper du via Comviqs hemsida. Det enklaste sättet att betala för ditt Fastpris Go! abonnemang är att ange dina kontokortsuppgifter i samband med beställningen. Gör du det kommer betalningen att dras automatiskt från ditt konto varje månad utan att du behöver hålla kolla på när räkningen ska betalas. Eftersom alla tjänster som kostar extra har spärrats i Fastpris Go! vet du alltid hur mycket som kommer att dras och skulle du inte vara nöjd kan du alltid säga upp abonnemanget utan att behöva ta hänsyn till bindnings- eller uppsägningstider. Detta gör Fastpris o! till ett särskilt bra val för studenter med stram ekonomi, föräldrar som tecknat abonnemang åt sina barn eller personer som använder kontantkort.

Comviq, ett bra alternativ för flitiga kontantkortanvändare

Genom att dela mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor har Comviq en befolkningstäckning på över 99 och är i nuläget ett av Sveriges absolut populäraste mobilleverantörer. Billiga priser, flexibla abonnemang, snabb surf och heltäckande service gör Comviq till ett av de schysstaste alternativen på marknaden för just kontantkortlösningar

Lämna ett svar