Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Comviq Fastpris Mini

Comviqs Fastpris är ett av marknadens mest konkurrenskraftiga mobillösningar och finns i olika valörer beroende på hur pass flitigt du använder telefonen för att surfa. Vilken lösning du än väljer får du ringa, SMS:a och MMS:a helt fritt inom Sverige med Fastpris. Skillnaden ligger snarare i mängden surf som ingår.


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Fastpris Mini, en flexibel lösning med begränsad samtalspott

Utöver de standardvalörer som ingår i Comviq Fastpris erbjuder Comviq dessutom ett mindre abonnemang med begränsad samtalspott. Fastpris Mini är Comviqs näst minsta abonnemang när det gäller surfmängd och kommer med 1GB data i 4G-fart (upp till 80Mbit/s) för 95kr/mån. I abonnemanget ingår 200 samtalsminuter till alla operatörer och nät i Sverige. Efter att de första fria minuterna har använts upp kostar samtalen 0,45 kr/min. Comviq tar inte ut någon öppningsavgift för taxade samtal. Andra priser gäller förstås för utlandssamtal. Med Fastpris Mini får du däremot ett obegränsat antal fria SMS/MMS. Fastpris Mini har varken bindnings- eller uppsägningstid. Det är dessutom ett flexibelt abonnemang. Skulle surfen ta slut är det bara att köpa mer.
Abonnemanget går även att beställa för kontantkort. Samma priser gäller som för abonnemang och gäller i 30 dagar från det att du tankat kortet. Precis som med Fastpris Mini abonnemang får du ett obegränsat antal fria SMS/MMS. När det gäller kontantkorts-lösningen innebär detta i praktiken att du kan räkna med en pott på 20,000 SMS i månaden. När du har förbrukat dina SMS/MMS kostar det 35 öre/SMS att skicka inom Sverige. SMS till utlandet kostar 0,49 kr. Med Fastpris Mini Kontantkort går det inte att surfa efter att du har förbrukat din datamängd. För att kunna fortsätta surfa måste du köpa ett datapaket hos Comviq. Särskild lista för surf i utlandet finns att hämta på Comviq.se
Enklaste sättet att ladda ditt kort med Fastpris Mini är genom att ange ditt telefonnummer på Comviqs hemsida så tankas ditt kort automatiskt. Beställer du kontantkort hos Comviq för första gången går det även bra att göra detta via webben.

Hur beställer jag Fastpris Mini abonnemang?

Comviq delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor och har till följd av detta en befolkningstäckning på över 99%. Enklaste sättet att beställa Fastpris Mini är om du gör det via webben. Genom att gå in i webbutiken och knappa in ditt telefonnummer kan du snabbt och enkelt beställa abonnemanget samt flytta över ditt nummer till Comviq från din tidigare operatör. Är du redan kund hos Comviq är det bara att knappa in ditt Comviq-nummer i samband med beställningen. Du kan hämta ditt paket själv hos 7-Eleven, Pressbyrån eller Shell. Alternativet är att beställa paketet till din folkbokföringsadress. Normalt kommer det med posten inom 2-3 arbetsdagar. Den första fakturan skickas via mail. När du väl är igång med ditt abonnemang kan du enkelt ändra till betalning med kontokort, vilket du gör genom att logga in på ditt konto och ändra inställningarna där. Det enda som tillkommer på din Fastpris-faktura är samtal till och från utlandet, SMS-köp, betalsamtal och liknande.

Lämna ett svar