Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Comviq bra eller dåligt?

Vill du byta kontantkort eller gå från att vara abonnent till att bli kontantkortsanvändare kan Comviq vara en bra lösning, särskilt om du ringer mycket och ofta. Att beställa kontantkort (SIM-kort) från Comviq är gratis om du beställer det via Comviqs hemsida. Efterår får du välja bland en rad olika lösningar där Comviq Kontant Standard är det kanske mest klassiska alternativet. Därutöver har du Comviq Fastpris, Comviq Amigos, Comviq Smart och Comviq Surf. Väljer du Fastpris ingår gratis samtal, SMS och MMS inom Sverige med alla operatörer samt surf med 4G stöd.


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Kortet gäller i 30 dagar och kostar från 45 kr/mån beroende på hur mycket surf du väljer att tanka. Väljer du Fastpris Vecka (gäller i 7 dagar) med 0,4 GB surf kostar det 45 kr/mån medan Fastpris 6 GB (Comviqs supersurfiga alternativ) kostar 245 kr/mån. Däremellan kan du välja mindre surfmängd (0,5 GB samt 2 GB) till billigare pris. Eftersom Comviq delar mobilnät med Telia ingår surf i 4G-fart upp till 80 Mbit/s. För dig som har nära och kära i utlandet erbjuder Comviq Amigos en förhållandevis billig lösning. Samtal till Comviq och Tele2-mobiler är gratis medan samtal till övriga nät kostar 0,99 kr/mån. Amigos gäller i 30 dagar och kostar från 50 kr/mån beroende på hur mycket surf du vill ha på kortet. Comviq Smart är en lösning som klippt och skuren för dig som tycker om att prata i telefon och surfa i hög hastighet. Genom Smart får du 200 fria minuter inom Sverige och gratis SMS/ MMS inom Sverige för 95 kr/mån. I priset ingår även 1 GB surfmängd i 4G-fart. Smart gäller liksom övriga lösningar i 30 dagar och då tillkommer inte heller någon öppningsavgift för samtal utöver de 200 fria minuterna.

Hur står sig Comviq i förhållande till andra mobiloperatörer?

Om man jämför Comviq Fastpris med till exempel Halebop Rubbet som ger dig lika mycket surfmängd (6 GB) kostar Halebop 269 kr/mån, alltså 24 kronor dyrare än Comviqs Fastprislösning. Även om det i Halebop Rubbet ingår 6000 fria SMS/MMS till hela världen (mot att SMS/MMS till utlandet ej ingår i Comviq Fastpris) har du ett begränsat antal fria samtal inom Sverige med Halebop, till skillnad från Fastpris. Hos mobiloperatören Tre är villkoren för ett 6 GB surf-abonnemang nästintill identiska med Comviqs Fastpris abonnemang där bland annat obegränsade samtal och SMS/MMS ingår. Däremot har Tre en uppsägningstid på 1 månad och månadsavgiften för abonnemanget är 449 kr/mån, alltså nästan dubbelt så dyrt som Comviq Fastpris.

Varför välja just Comviq?

1997 lanserades Comviq kontant som det första kontantkortet i Sverige. Idag erbjuder Comviq en mängd olika flexibla lösningar som är framtagna för att passa kundens behov och intressen. Vare sig du ringer mycket till utlandet, uppdaterar bloggen eller Twitter-kontot ofta eller är en flitig SMS/MMS-kommunikatör så har Comviq en billig prisplan att erbjuda. Genom att dela mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor har Comviq en befolkningstäckning på över 99% och är i nuläget ett av Sveriges absolut populäraste mobilleverantörer. Billiga priser, flexibla abonnemang, snabb surf och heltäckande service gör Comviq till ett av de schysstaste alternativen på marknaden för just kontantkortlösningar.

Lämna ett svar