Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Comviq Abonnemang

Comviq har ett flertal olika abonnemang och är noga med att erbjuda så låga kostnader som möjligt. Med Comviq Student kan du som studera välja bland ett par olika paket utefter dina önskemål. Ett paket som blivit väldigt populärt är Comviqs abonnemang billigt, billigt, billigt! Comviq har med detta abonnemang skapat ett av Sveriges billigaste abonnemang till fastpris. För att ta del av detta abonnemang måste du vara studerande och kunna verifiera detta genom studentlegitimation. I abonnemanget finns ett antal fria samtal, sms och mms som kan användas inom Sverige. 3 Gb surf i full hastighet ingår och abonnemanget innehåller varken bindnings- eller uppsägningstid. Detta abonnemang kallas även för Comviq student fastpris.


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Kostnaden för detta är bara 195 kr i månaden. Precis som i många av Comviqs andra erbjudanden kan du även här välja att köpa till en mobiltelefon när du gör din beställning. Detta abonnemang är bra för dig som vill få fulla kontroll över de kostnader som du har med din mobiltelefon. Comviq har här verkligen tryckt ner priserna för att du som student ska få det som är absolut billigast vilket ofta är uppskattat då man som student oftast inte har någon hög inkomst.

Comviq Fastpris

comviq abonnemangFör den som vill undvika stora kostnader så kan ett abonnemang med fastpris vara en bra ide. För den som vill ringa inom EU så finns ett fastpris abonnemang hos Comviq till ett bra pris. Med fastpris har du alltid 1 GB surf, fria samtal SMS och MMS. Så länge majoriteten av dina samtal är i Sverige så är det fritt fram att ringa och prata med hela EU. Du kan själv välja om du vill ha fastpris 495 eller fastpris 795. Väljer du 495 gäller det priset under en tremånders period. Och under den perioden ska större delen av dina samtal vara inom Sverige. Om du ofta skickar SMS eller MMS till utlandet rekommenderas istället Fastpris EU 795. Då gäller även priset i Norge och på Island. Detta pris är för dig som använder telefonen mer utomlands än inom Sverige. Varken bindningstid eller uppsägningstid tillkommer, fria samtal, sms och mms samt full kostnadskontroll ingår. Precis som i alla andra Comviq abonnemang har du möjlighet att själv logga in på Comviqs hemsida för att se hur ditt abonnemang ser ut och vilka kostnader du har.

Comviq för den prismedvetna

Redan sedan bolaget startade har man varit väldigt noga med sin prismedvetenhet. Comviq vill erbjuda de tjänster som efterfrågas mest till förmånliga priser. Bolaget har snabbt tagit stora marknadsandelar och är uppskattat för många. Att surfa via sin mobil har de senaste åren blivit väldigt populärt och detta har gjort att surf nu ingår i samtliga abonnemang hos comviq.

Lämna ett svar