Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Comviq 95 kr

Allt du behöver

Det kan vara svårt att ha koll i djungeln och kaoset som råder där ute. Den här gången menas inte Amazonas eller någon okänd skog någonstans i Indien, utan den djungel som består av mobiltelefonoperatörer, mobiltelefonabonnemang och mobiltelefondeals. Man blir ofta överrumplad med beslut som måste fattas så fort man sticker ut näsan på internet. Då kan det nästan vara lättare att ta sig till en affär för att faktiskt prata med folk som jobbar där, face to face för att försöka få ett hum om vad man bör satsa på. Har man dessutom gjort lite research på nätet för det, så bör man kunna få en överblick och veta exakt vilka affärer som ska besökas. Comviq, till exempel, är en hjälte i dessa sammanhang.

Comviq har nämligen ett bra alternativ för dig som gillar att skriva sms och som använder din mobil ganska mycket. Det kallas i folkmun för ”Comviq 95” och är ett abonnemang som officiellt heter Fastpris Mini. Fortsätt läsa för att få koll på exakt vad detta innebär och vad som ingår i 95:ans deal.

 


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Miljontals sms till hela landet

Fastpris Mini innebär att man får lov att skicka meddelande helt fritt i hela Sverige, till alla olika operatörer. Det underlättar naturligtvis enormt för dig som är mån om att behålla kontakten med vänner, gamla grannar från barndomen, dina kusiner som flyttat till storstaden och föräldrar som också lärt sig skicka sms på gamla dar.

Undersökningar om våra mobilvanor visar att det främst är ungdomar som uppskattar den hyfsat nya kommunikationsformen sms (short message system). Nu för tiden behöver meddelandena inte ens vara korta eftersom man kan skicka via nätet och skriva exakt så långt man behöver. Det som lockar med sms är att det är snabbt och enkelt sätt att få iväg det viktigaste man vill säga. Man slipper kallprata och utbyta artighetsfraser i en evighet innan man kommer till saken. Dessutom kan man formulera sig i lugn och ro innan man skickar iväg sitt sms och förringar på det sättet risken för missförstånd.

Fastpris Mini, Comviq 95, heter så för att det kostar just 95 kronor i månaden för de här fria sms:en till alla Sveriges mobiltelefoner.

 

Ring med luren och surfa på nätet

Förutom de fria sms:en så ingår i Comviq 95 också två andra fina fördelar.

Det är nämligen så att man även får 200 samtalsminuter för de där 95 kronor som abonnemanget kostar i månaden. Precis som med meddelandena så kan samtalen gå till vilket nummer som helst i Sverige, oavsett nät och operatör. Det finns alltså allt färre anledningar till att inte satsa på Fastpris Mini. Om du hellre ändå sms:ar, så kommer du garanterat att klara dig med 200 samtalsminuter i månaden, det är ju hela 3 timmar och 20 minuter.

Och skulle du bli trött på att prata i telefon och skriva sms så kan du hänga på nätet. Comviq 95 inkluderar också 1 gigabytes surf i månaden, i 4G-fart. Snabbare än så blir du inte!

Lämna ett svar