Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Billiga kontantkort till barn

Om du funderar på att skaffa lite extra frihet till ditt barn så har du antagligen redan tagit beslut om abonnemang vs. kontantkort. Att låta sin avkomma ha en telefon är ofta en väldigt bra sak. Då kan de hålla kontakt med dig under dagen. Du kan hålla kontakten med dem. Och med dagens moderna teknik kan du också se var de befinner sig, vad de sysslar med och med vem. Ingen kräver att du börjar spionera på dina ungar, men det skadar inte att vara medveten om vad som händer.


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Beställ ett gratis startpaket från Halebop


BESTÄLL

Med ett kontantkort har alla inblandade full överblick över läget. Det vill säga, det är omöjligt för ditt barn att spendera hela familjens matkonto på trams. Annars är det något som är lätt gjort nu för tiden. Särskilt om man spelar spel på sin telefon eller sin surfplatta. Då dyker det ofta upp frestande erbjudande om saker som man kan köpa i spelet. Det kan handla om allt från nya liv snabbare så att man kan spela vidare, till låtsas-kattmat till låtsas-katten.
Även sms och telefonsamtal kan snabbt äta upp massor av pengar. Med ett abonnemang finns det inget stopp eftersom du som föräldrar bara får en räkning i slutet av månaden. Och då är det naturligtvis för sent att sätta stop för galenskapen. Det samma gäller för summorna som kan nås då barnet i fråga ger sig ut på internet. När surfen tar slut efter ett par roliga YouTube-klipp är det bara att köpa mer, så länge det finns ett göttigt abonnemang i ryggen. Nä, då är det bättre att ge ungen en lur med ett billigt kontantkort till barn.

Ta snacket före

En generös telefon-present bör också komma med ett riktigt strängt förmaningsprat. För även om man satsar på kontantkort, och kostnaderna bör vara enkla att hålla under kontroll, så finns det fortfarande risker. Alla dessa är såklart inte ekonomiska heller. Beroende på hur ung hen är som nyss fått sin egen telefon, så finns det olika saker att prata om. Man kan till exempel nämna vikten av att vara schysst på nätet. Att inte klicka omkring och skriva sådant som man aldrig skulle sagt till någon i verkliga livet.
Man kan också prata om hur bilder och text i princip aldrig försvinner. Det är alltså bra om man tänker efter före man lägger upp vissa grejer i etern. Men när allt sådant är diskuterat och klart, är det bara att räcka över telefonen med det billiga kontantkortet till barn i.

Operatörerna som levererar

Det är lätt att tro att det kvittar vilken operatör man satsar på när man kör med kontantkort. Men du som letar billiga kontantkort till barn gör rätt i att kolla upp kostnaderna. Det kan nämligen skilja sig rätt kraftigt mellan olika kort. Vissa har billigare samtalstaxor. Andra har schyssta sms-priser. En tredje grupp låter sina kunder surfa till bra priser. Ta reda på vad din unge är mest intresserad av och köp kort efter det. Exempel på företag som har bra deals är bland annat Halebop, Telia, Hallon och Telenor.

Lämna ett svar