Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Billig surf utomlands

Nu för tiden är vi moderna människor så beroende av våra telefoner att vi inte kan föreställa oss att vara utan dem när vi till exempel måste lämna landet och åka utomlands. Man vill kunna läsa sina favoritbloggar vid poolen, kolla mailen samtidigt som man susar fram i en tuktuk, och leta upp bra restauranger i området i en europeisk huvudstad. Tidigare har detta kostat stora summor pengar och vanliga privatpersoner spenderade sin semester med att leta efter gratis wifi-spots där man kan surfa loss några minuter. Nu är det dock nya tider.

Chatta obegränsat världen över med Facebook Messenger, Whatsapp och andra chattappar. Endast 12 Euro per år!!!

BESTÄLL

Schysst lagändring för globetrotters

Oavsett om du bara ska ta en snabb avstickare till grannlandet för att koppla av på hotell några nätter, eller om du tar med dig hela familjen på roadtrip genom något spännande land längre bort, så kommer du att behöva och vilja använda din mobil. I slutet av april ändrade EU lagen om roaming i alla EU-länder. För dig som konsument betyder det att operatörer i EU nu inte får lov att ta ut mer än 50 öre extra per minut för utgående samtal, 18 öre extra per sms och 50 öre extra för varje megabyte data. Våren 2017 ska dessa extraavgifter vara helt borta.

Comviqs EU-paket

Comviq vill göra det lätt för sina kunder att vidga sina vyer och spana in andra ställen än bara sin egen bakgård. De har kommit med ett utlandspaket som fungerar inom alla länder som hör till EU, plus Norge, Island och Schweiz. I detta paket, som specifikt kallas för EU-paketet, ingår 200 MB surf, 200 minuter samtal, 200 SMS och 200 MMS för 95 kronor. Du som vet med dig att du hänger en hel del på internet kan köpa till 1 GB surf för 145 kronor.


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Tele2s varierande priser

Du som har Tele2 kan åka utomlands, slå på din telefon och sen vänta på ett sms med mer instruktioner för hur du kan köpa ett datapaket. Alla deras paket gäller i 30 dagar efter att du har betalt för det och SMSet som du måste skicka för att köpa det kostar som ett vanligt utlands-SMS. Beroende på var du är på resa finns det olika paket: Surf Europa, Surf Europa utanför EU, USA och så vidare. Inom EU kostar 200 MB 89 kronor och 1 GB 179 kronor.

Frihet med Telenor

På Telenors hemsida finns en rullist med världens alla länder där man direkt kan kolla dels hur mycket de olika tjänsterna kommer att kosta på resemålet, men också om man överhuvudtaget kan använda sin Telenor-telefon i landet man ska till. Du som reser utomlands ofta kan dessutom tjäna på att skaffa Telenor Frihet som inkluderar samtal och SMS från EU-länder till Sverige samt lokala nummer inom landet man är i. Dessutom kan man använda den inkluderade mängden data utomlands, likadant som i Sverige.

Det finns alltså massor av alternativ för dig som tänkte ta med dig mobilen utomlands, hör med din operatör eller kolla runt för att hitta den deal som passar dina behov bäst.

Lämna ett svar