Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Varför ska du beställa ett gratis kontantkort

Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är faktiskt så att man kan beställa gratis kontantkort från många telefonibolag. Inte nog med det, man kan också få kontantkortet hemskickat helt gratis och dessutom få pengar på kontantkortet som man sedan kan ringa för!


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Gratis kontantkort från Halebop


BESTÄLL

Många användningsområden

Ett gratis kontantkort kan vara bra vid många tillfällen. Här ger vi förslag på några av dessa:

  • Ett gratis kontantkort kan vara bra ifall man vill testa en annan operatör än man har för tillfället. Kanske har man dålig täckning med sin nuvarande operatör och gärna vill prova en annan operatör för att se vilken av dem som är bäst.
  • Om man har en gammal mobiltelefon som man inte längre använder utan som bara ligger där hemma och skräpar så kan man sätta in ett gratis kontantkort i den mobilen och använda den som en extramobil eller låta barnen få använda den som en extra telefon.
  • Man kan ge bort ett gratis kontantkort i present till någon som behöver ett extra kontantkort.
  • Ett gratis kontantkort är också bra att ha ifall man ska beställa SMS-tjänster och inte vill lämna ut sitt riktiga nummer, eller varför inte för att busringa till kompisar.
  • Det är också smart att ha ett gratis kontantkort liggande ifall man får slut med pengar på sitt vanliga kontantkort och inte har möjlighet att fylla på med pengar just för stunden. Därför kan det vara bra att förvara gratis kontantkort på sådana ställen där man inte har så lätt att fixa påfyllning, exempelvis i sommarstugan eller bilen. Får man slut med pengar på sitt ordinarie kontantkort så är det ju då bara att byta kontantkort för en stund tills man kunnat fylla på sitt vanliga kontantkort.
  • Vissa telefonioperatörer har bättre täckning än andra på vissa områden i Sverige. Om man reser mycket kanske man upptäcker att ens eget kontantkort har sämre täckning i vissa delar av landet. Om man har gratis kontantkort från flera olika operatörer kan man välja den som har bäst täckning där man befinner sig just för tillfället.

Varför gratis kontantkort?

Man kan fråga sig varför telefonibolagen ger bort gratis kontantkort till sina kunder, det borde väl snarare vara så att man ska betala när man köper en sak från ett företag. Men telefonioperatörerna konkurrerar kraftigt med varandra och ett sätt varpå de kan skaffa sig nya kunder är just genom att ge bort gratis kontantkort. Företagen hoppas alltså på att man ska vara så nöjd med sitt gratis kontantkort att man fortsätter att stanna som kund och så småningom betala för att fylla på sitt gratis kontantkort när man har ringt upp de pengar som var på kortet när man fick det.

Beställa gratis kontantkort

Det finns en rad olika telefonioperatörer som erbjuder gratis kontantkort. Man beställer enkelt gratis kontantkort från operatörens hemsida och fyller i sina adressuppgifter. Några dagar senare får man hem ett brev i brevlådan innehållandes det gratis kontantkort som man har beställt. Detta förfarande kan man upprepa hos så många telefonioperatörer man vill. Det finns inget som hindrar att man beställer gratis kontantkort från samtliga telefonioperatörer om man skulle vilja det.

Använda gratis kontantkort

Att använda ett gratis kontantkort är inte svårare än att använda sitt vanliga kontantkort som man betalar för att fylla på. Man stoppar in kontantkortet i mobilen precis som vanligt. Vissa mobiltelefonoperatörer låter kunden välja en ny pinkod den första gången man sätter i det nya kontantkortet. Andra operatörer skickar med en pinkod i välkomsterbjudandet och då är det den som man ska använda när man vill börja använda sitt nya gratis kontantkort.

Lämna ett svar