Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Bästa kontantkort för surf

I jakten på det som i folkmun kallas för bästa kontantkort för surf, kommer man att behöva trampa över många dönickar. Det finns gott om trams där ute som inte gör någon gott. Det allra viktigaste när det kommer till ett kontantkort som fungerar bra för surf-sugna, är att datamängden stämmer. Man vill inte läsa två email och sen tvingas ladda på med mer surf.


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Få hela 10 GB surf med Halebop Rubbet!
Mer information

Det beror också på vad du planerar att göra med din telefon när kontantkortet sitter i. Olika aktiviteter online kräver naturligtvis olika mängd data. Att ringa och smsa är knappast det enda som folk sysslar med nu för tiden. Det ska surfas och chattas och kollas filmklipp och spelas spel online och lyssnas på musik. Om du inte ser upp och håller dig till trådlösa nätverk, kommer surfen snabbt ta slut. Se alltså till att du skaffar bästa kontantkortet för surf som har en bra mängd data för dig. Det bör inte heller vara för dyrt att köpa till extra när den inkluderade mängden gått upp i rök.

Täckningen bör täcka bra

Sådär, låt oss anta att du har ett stort kontantkort fulladdat med smaskig datamängd och är redo att kasta dig in i internets värld. Men så märker du att det inte händer ett dugg. Sidorna i webbläsaren laddar inte. Det går inte att lyssna på musiken. Filmen du ville se bara stannar hela tiden. Chattfönstret och meddelandena från dina vänner uppdateras inte. Det är med andra ord hopplöst läge. Det beror troligtvis på täckningen. Vi har på senare år blivit ganska bortskämda med utökade nät i hela vårt land. Men fortfarande finns det platser där täcknings-solen aldrig skiner. Här får man istället sätta sin tilltro till bra trådlösa nätverk. Eller så ser man till att satsa på bästa kontantkort för surf som också har täckning som levererar.

Ge dig hän åt grupptrycket

Ja, det kan tyckas löjligt att man som vuxen människa ska behöva falla för grupptryck. Man tycker att det är något som hör till det förgångna. När man var tio år och valde fotboll på idrotten bara för att ens bästa kompis gjorde det, trots att man egentligen ville spela basket. Men nu handlar det om större grejer, pengar. För när man letar efter det allra bästa kontantkortet för surf så gör man rätt i att intervjua sina vänner innan man slår till på ett visst kort. För många av våra operatörer där ute i landet kör nämligen speciella priser när man ringer till deras andra användare. Det låter krångligare än vad det är. Alltså, om du har en viss operatör och din kompis har samma, kan det mycket väl vara så att ni ringer gratis till varandra. Så om alla dina vänner har samma företag bakom sina kontantkort, så gör du rätt i att falla för grupptrycket och joina dem. Det blir helt enkelt billigare för er alla. Tänk vad tråkigt om ingen vill skicka sms till dig bara för att du inte har rätt operatör? Rätt trist va?

Lämna ett svar