Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Bästa familjeabonnemanget

Den kanske största fördelen med att teckna familjeabonnemang är att flera gruppmedlemmar kan använda sig av samma abonnemang till ett billigare pris än om var och en av medlemmarna skulle ha ett individuellt mobilabonnemang. Normalt kan runt 4-5 personer ingå i samma grupp.


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Gratis kontantkort från Halebop


BESTÄLL

Telia Familj

Med Telia Familj kan upp till 4 personer med mobilabonnemang hos Telia ingå i samma Familj och du bestämmer helt fritt vilka medlemmar som ska vara med. Nästan alla typer av abonnemang kan få familjerabatt. Dock behöver minst en i Familjen ha Mobil Komplett 12 GB abonnemanget eller högre. I nuläget kostar abonnemanget 399 kr/mån och då ingår fria SMS och MMS samt fria samtal inom Sverige. Du får även tillgång till Telias Wifi-hotspots och ungdomsrabatter. Mobil Komplett 12 GB kommer dessutom med surfpott, vilket innebär att du sparar den surf du inte använt under månaden. Samtliga medlemmar i familjen kan få 50 kr/mån i familjerabatt per abonnemang – det vill säga upp till sammanlagt 200 kr rabatt varje månad. Tänk på att för att få tillgång till rabatten så krävs det minst två Telia mobilabonnemang i gruppen ( varav minst ett måste vara ett Mobil Komplett 12 GB abonnemang). Surfanslutningar, mobilanslutningar, företagsabonnemang eller abonnemang från Halebop får ej ingå. Du kan göra hur många ändringar du vill i din Familj men om ingen annan i gruppen har ett abonnemang med 12 GB eller mer så försvinner familjerabatten automatiskt. Som skapare av Familjen kan du se alla nummer som ingår i gruppen samt göra ändringar. Medlemmarna kan däremot bara se vems Familj de själva är med i och gå ur gruppen vid valfritt tillfälle. Telia Familj är i nuläget ett av marknadens mest flexibla och billigaste familjelösningar.

Familjeabonnemang hos 3 med gemensam surfpott

3 har utformat en något annorlunda familjelösning där fler abonnemang ger er en större surfpott. När du samlar familjens abonnemang på ett enda konto läggs er individuella surf i en gemensam pott. Valfritt antal mobil- och bredbandsabonnemang kan läggas till, samtidigt ger fler abonnemang mer rabatt. Det innebär att skaffar ni fler fastpris eller bredbandsabonnemang hos 3 så kan ni få en desto större rabatt. Det går sedan att kombinera fritt bland bredbandsabonnemang och fastprisabonnemang med 2GB surf eller mer. Just nu kostar 3 Total 2GB 349 kr/mån och då ingår obegränsat med samtal och SMS/MMS. Familjerabatten hos 3 ligger på mellan 30 och 100 kr/mån vilket är snäppet högre än hos Telia. Köper du sparpaketet som innehåller 16GB i surfpott för hela familjen ingår just nu två iPhone 5s med 3Total 0,5GB abonnemang och en iPad Air 2 med 15GB. Gratis datadelning till ett värde av 98kr/mån och en familjerabatt på 30 kr/mån ingår också. Paketet kostar 1077 kr/mån (ordinarie pris 1205 kr/mån). För att kunna ta del av dealen krävs det att du eller någon i din familj har minst två abonnemang på ett och samma personnummer. De abonnemang med obegränsad data eller ingen data alls kan tyvärr inte ta del av dealen. Även om 3:s familjelösning inte når samma flexibilitetsnivå som hos Telia är det väl värt att ta en närmare titt på då möjligheterna till rabatt är större än hos Telia ju fler 3-abonnemang som ingår i familjepotten.

Lämna ett svar