Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Abonnemang med två telefoner

Har du två telefoner som du vill koppla till ett och samma abonnemang finns det en rad alternativ. Den kanske vanligaste lösningen är ett familjeabonnemang där upp till fem personer kan ingå i samma grupp, eller ett vanligt abonnemang där du för en extra kostnad kan lägga till telefoner till ett och samma abonnemang.


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Gratis kontantkort från Halebop


BESTÄLL

Abonnemang med två telefoner hos Telia

Med Telia Mobil Komplett väljer du för en fast månadskostnad hur mycket surf du vill betala för och kan dessutom ansluta flera telefoner till ett abonnemang för en mindre kostnad. På så sätt samlar du dina telefoner och eventuellt familjens telefoner på en och samma faktura. Telia marknadsför sitt Telia Mobil Komplett abonnemang som deras enklaste och mest flexibla abonnemang någonsin. I abonnemanget ingår förutom önskad surfmängd även obegränsat med samtal, SMS och MMS inom Sverige. Telia går i 4G-nät vilket innebär att du garanterat får högsta möjliga hastighet på surfen. Telia Mobil Komplett är en bra lösning om du vill kunna använda alla dina enheter samtidigt eftersom det förutom telefoner även går att koppla surfplattor till ditt gruppabonnemang.
Är du kund hos Telia och har bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang kan du ändå byta Till Telia Mobil Komplett. Du beställer byte av abonnemang enklast genom att gå in på Mina Sidor på Telia.se. Alternativt kan du få hjälp av deras kundtjänst på telefon 90200 eller genom att besöka närmaste Teliabutik. I grundabonnemanget ingår ett SIM-kort som kan användas antingen i mobil eller surfplatta. Därefter har du möjligheten att lägga till ett extra SIM-kort till huvudabonnemanget till en kostnad av 149 kronor i månaden. Även på det nya kortet går det att ringa och SMS:a obegränsat. Surfmängden delar du dock med huvudabonnemanget. Skulle du vilja lägga till ett SIM-kort med bara surf till exempelvis surfplattan kostar det 29 kronor i månaden. Precis som när du beställer Mobil Komplett lägger du till flera enheter till ditt abonnemang genom att gå in på Mina Sidor eller kontakta Telias kundtjänst.

Abonnemang med två telefoner hos Tre

3 har utformat en något annorlunda lösning där flera abonnemang ger en större surfpott. När du samlar två eller flera abonnemang på ett och samma konto läggs den individuella surfen för varje abonnemang i en gemensam pott. Detta innebär att om du har två telefoner med olika abonnemang kan du samla båda på en enda plats. Valfritt antal mobil- och bredbandsabonnemang kan läggas till. Fler abonnemang innebär mer rabatt. Det går sedan att kombinera fritt bland bredbandsabonnemang och fastprisabonnemang med 2GB surf eller mer. Familjerabatten hos 3 ligger på mellan 30 och 100 kr/mån och köper du sparpaketet som innehåller 16GB i surfpott ingår just nu två iPhone 5s med 3Total 0,5GB abonnemang och en iPad Air 2 med 15GB. Gratis datadelning till ett värde av 98kr/mån och en familjerabatt på 30 kr/mån ingår också. Paketet kostar 1077 kr/mån (ordinarie pris 1205 kr/mån). För att kunna ta del av dealen krävs det att du har minst två abonnemang på ett och samma personnummer.

Lämna ett svar