Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Abonnemang med obegränsad surf

Numera erbjuder ett flertal svenska mobiloperatörer förmånliga abonnemang med obegränsad surf. Hallon och Halebop är marknadens kanske mest konkurrenskraftiga alternativ just nu med bra och billiga abonnemangslösningar. Under senare år har dessutom en ny spelare kommit in på den svenska mobiltelefonimarknaden som heter Wifog och erbjuder obegränsad surf, helt gratis.

Hallon och Halebop, bra alternativ för dig som vill surfa mycket för lite pengar


Beställ kontantkort från halebop gratis här

Med Halebop Stor får du 12 GB surf, fria samtal och fria SMS. Sveriges Nöjdaste kunder. Genom Telia har Halebop störst och bäst täckning i Sverige. Ingen bindningstid.


BESTÄLL

I dagsläget erbjuder Hallon två olika abonnemang med fast pris och obegränsad surf, där obegränsad surf innebär att GB mängden som ingår i abonnemanget är så pass hög att det i praktiken kan räknas som obegränsad surf. Mobilabonnemanget Liten är Hallons billigaste alternativ och kostar 99 kr/mån. 60 fria samtal ingår samt obegränsat antal SMS och MMS och högsta surfhastighet på 4G med 2 GB i datamängd. Mobilabonnemanget Stor kostar 249 kr/månaden och är det abonnemanget som du ska välja om du är ute efter mycket surf till lågt pris. Precis som med Liten ingår ett obegränsat antal fria samtal, ett obegränsat antal fria SMS/MMS samt 7GB i datamängd.
Precis som med Hallon erbjuder Halebop mycket förmånliga mobillösningar med riktigt mycket surf. Hela 10 GB med 4G stöd ingår i Halebop Rubbet Stor och då får du förstås också fria samtal, och fria SMS/MMS till hela världen med på köpet för 369 kr/månaden. Mellanalternativet Halebop Rubbet ger dig mellanmycket surf (6 GB surf med 4G-stöd), 600 obegränsade samtal och 6000 SMS/MMS till hela världen för 269 kr/mån. Det tredje alternativet för något mindre flitiga mobilanvändare är Rubbet Liten som marknadsförs under mottot ”mindre surf men schysst ändå”. I Rubbet Liten ingår ingen obegränsad surf men för 169 kr/mån får du 100 obegränsade samtal, 1000 SMS/MMS till hela världen och 2 GB surf med 4G-stöd.

Wifog, en annorlunda mobiloperatör med gratis obegränsad surf

Wifog är i nuläget den enda mobiloperatören på den svenska marknaden som erbjuder obegränsad surf helt gratis i utbyte mot att deras kunder deltar i enkäter, marknadsundersökningar eller tittar på reklam och testar olika prylar i utbyte mot surf, fria samtal och fria SMS. Inga månadsavgifter tillkommer och du har heller ingen bindningstid när du ansluter dig till Wifog. I enkla ordalag får du arbeta för din surf. Wifog ger dig betalt för ditt reklamvärde och för pengarna får du ringa, messa och surfa i deras nätverk helt fritt. Är du riktigt flitig kan det till och med bli noll kronor i slutet av månaden. Wifog passar till alla typer av smartphones av nyare modell, surfplattor och 3G-modem med plats för simkort. Det enda kravet är förstås att du kan surfa på din enhet. Varje gång du shoppar genom Wifog laddar du på med extra samtal, surf och SMS. Olika erbjudanden ger olika mycket surf, samtal och SMS men desto mer du shoppar, desto mer får du. Vill du inte köpa något kan du istället delta i marknadsundersökningar eller titta på videoannonser från kända varumärken och fylla på ditt Wifog kort eller abonnemang när du tittat klart med ännu mer surf, samtal och SMS-kredit.

Lämna ett svar