Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

Abonnemang med mest surf

När den första mobiltelefonen kom från Motorolas fabrik 1973 var det ingen som kunde tro att vi människor 40 år senare skulle komma att använda våra mobiler främst till att surfa på nätet med och inte ringa. Det har fört med sig att nutidens nya telefoner fokuserar på att förbättra upplevelse för oss så att vi kan läsa våra mail, surfa och spela online, via våra mobiler. Det är i princip ingen som huvudsakligen ringer samtal med sin telefon. Det är alltså av yttersta vikt att ha så bra täckning som möjligt och, framförallt, mycket data!

För att rättvist kunna jämföra abonnemang och komma fram till vilket abonnemang som har mest surf, får man inte lov att blanda in andra fördelar i mixen, som eventuella mobiltelefoner som ingår, fria samtalsminuter, schyssta utlandstaxor och så vidare. Man får försöka att främst kolla på mängden surf som ingår.


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Klassikern Telia

Telia är jätten bland de svenska mobiloperatörerna och självklart erbjuder de ett abonnemang för dig som letar efter mycket surf för en okej summa. Med Telias abonnemang surfar man alltid med hjälp av 4G-nätet och högsta möjliga hastighet. Dessutom får man tillgång till hundratals surfspots runt om i landet, så kallat Telia Wifi, där man kan surfa fritt, utan att behöva slösa med sin egen data.  Telias abonnemang med mest surf är ett som de kallar för Telia Komplett 40 GB. Då har du hela 40 GB att surfa för varje månad, för 609 kronor i månaden.

 

Mer än Tre gigabyte data

Sen år 2000 har Tre gett sig ut på den svenska marknaden och på många sätt varit pionjärer med sin 3G-teknik. Det av deras abonnemang som levereras till surfsugna kunder med mest data är ett som har 50 gigabyte som ingår. Månadsavgiften ligger på 649 kronor. Skulle man, eventuellt mot förmodan, lyckas komma över de 50 gigabyten i månaden, kan man köpa till mer.

 

Tele2 levererar

Svenska Tele2 grundades 1993 av Jan Stenbeck och finns nu i 9 länder. De har runt 4,5 miljoner kunder på den svenska marknaden. Tele2 har ett abonnemang som kommer med 100 GB data. Det kostar 399 kronor i månaden och är det av deras paket som ger mest surf för pengarna. Dessutom kan du med det här paketet vara en snäll kompis och dela med dig av din surf om du använder din mobil som hotspot.

 

Gulliga Halebop

Halebop ingår visserligen i Telia Sonera-koncernen, men är inget dotterbolag utan står på sina egna ben som ett eget varumärke. De är kända för att ha väldigt nöjda kunder och använder Telias grymma nät. Halebops största surfmängd kommer med ett abonnemang som heter Rubbet Stor, 12 GB ingår då för 369 kronor i månaden.

 

Sammanfattningsvis…

Ska man bara gå efter mängd data som ingår i abonnemanget så är alltså Tele2 vinnaren med sitt abonnemang som kommer med 100 GB. Skaffa det om du tillhör en av de där som inte kan sluta läsa bloggar, kolla aktiemarknaden, spela onlinespel och hänga på nätet.

Lämna ett svar