Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

3 Mini Abonnemang

3 Mini är ett abonnemang med billig samtalstaxa som mobiloperatören 3 erbjuder för en låg fast månadskostnad om 49 kr/mån. Perfekt för dig som inte ringer eller surfar särskilt mycket med mobilen och vill hålla telefonikostnaderna på en begränsad nivå.


Tre kontantkort gratis

3Mini är abonnemanget för dig som ringer lite. Endast 49 kronor i månaden!

Mer Info

Vad ingår i abonnemanget?

Med 3 Mini ringer du och skickar SMS för ringa 0,49 kr. I paketet ingår också 0,2 GB i surfvolym, därefter kostar det 10 kr/MB. Startavgift på 250 kr i engångskostnad tillkommer när du tecknar ett 3 Mini abonnemang, samt en startavgift för samtal på 0,99 kr varje gång du ringer. Tre Mini har en bindningsavgift på 24 månader. Är du ute efter en ny surfplatta kan det vara värt att ta en titt på 3:s olika erbjudanden i samband med att du beställer ditt 3 Mini abonnemang. I skrivande stund finns iPad Air2, iPad Mini, Xperia Z4 Tablet och Galaxy Tab S10.5 med i katalogen till varierande priser beroende på vilken typ av abonnemang du tecknar. Du kan även passa på och beställa en splitter ny mobiltelefon för en billig slant. 3 har en mängd olika modeller att välja mellan, däribland Samsung Galaxy S6 edge, iPhone 6 och Xperia z3+. Lämnar du in din gamla telefon får du dessutom en extra rabatt som gäller oavsett vilken modell du lämnar in, eller hur gammal den är. Det enda du behöver göra är att besöka din närmaste 3Butik för att få din gamla telefon värderad. Vissa mobiler ger till och med en högre rabatt och du kan lämna in telefonen även om du inte är kund hos 3. 3 ser till att telefonen tas om hand på rätt sätt och du får chansen att donera värdet av din telefon till Barncancerfonden. Är du kund hos 3 kan du fördela rabatten över 6, 12 eller 24 månader på din månadsavgift för abonnemanget och du kan lämna in din mobil när som helst under bindningstiden. När du blir 3kund får du dessutom testa Viaplay fritt i 2 månader och Mofibo i 3 månader. Mofibo är ett brett online-bibliotek fullpackat med prisbelönade best sellers, hårdkokta deckare och tidlösa klassiker. Du kan ladda ner Mofibo till iPhone/iPad plattan, Androiden eller appen för Windows Phone.

Hur tecknar jag ett 3 Mini abonnemang?

Är du redan privatkund hos 3 och vill byta till ett 3Mini abonnemang är det enklaste sättet för dig att kontakta kundservice genom att slå 300 från din 3Mobil. Nya kunder kan få hjälp med att beställa 3Mini genom att kontakta kundservice på 0771-735 300. 3:s kundservice har öppet måndag-fredag 08:00-18.00. 3 finns även att nå via Twitter @3Sverige och Facebook. Har du redan bestämt dig är det smidigaste sättet att beställa 3Mini genom att gå in på Tre.se. Du väljer abonnemanget och sen är det bara att klicka på ”befintligt nummer” för att fylla i det telefonnummer du vill flytta till 3. Som kund hos 3 har du tillgång till Mitt3 tjänsten och kan ladda ner Mitt3-appen för att snabbt och enkelt kontrollera bland annat saldo och faktura.

Lämna ett svar