Beställ gratis kontantkort från alla operatörer

3 Abonnemang

tre_loggaTelefonoperatören 3 har ett flertal olika abonnemang att välja bland. För flera av dem har du en fast månadsavgift där fria samtal och sms ingår. Beroende på vilket abonnemang du väljer får du också en begränsad surfmängd med på köpet. Väljer du exempelvis det abonnemang som kostar 249kr i månaden ingår en surfmängd på 0,5 GB. Om användaren överskrider denna mängd spärras abonnemanget helt från datatrafik. Därefter kan man köpa till mer data vid behov och vid nästa månadsskifte ökar hastigheten igen. Du kan välja abonnemang från 0,5 GB till 20 GB beroende på vilket önskemål du själv har. Ett abonnemang som ger 20 GB surf i månaden kostar 649kr. Även här får du alltså obegränsat med samtal och sms. Vill du ha ett mindre abonnemang finns 3Mini. I detta får du ringa och skicka sms för en låg kostnad. Den fasta månadsavgiften är på 49kr. Röstsamtal och sms kostar 0,69 kr för samtliga nät medan mms kostar 1,69 kr både inom 3 och till övriga nät. Surfmängden i detta paket är 0,2 GB och öppningsavgiften till alla samtal är 0,99kr. För att använda detta abonnemang krävs också att man betalar en aktiveringsavgift på 250 kr.


Comviq Fastpris Mini ger dig fria samtalsminuter, fria SMS och MMS samt 1 GB surf. Obundet, ingen bindningstid.
Endast 95 kronor per månad

Till Butiken

Fler abonnemang att välja bland

3Pott 99 är ett abonnemang som kostar 99 kr/månad. I detta ringer du för 0,69kr till samtliga nät och även sms kostar 0,69 kr. Både samtal och sms dras av från den potten på 99 kr som betalas varje månad. Om man använt upp månadsbeloppet kan man tillfälligt fylla på med mer, I annat fall läggs 99 kr på vid nästa betalning och då kan du använda upp hela det beloppet. Det finns alltså flera olika abonnemang att välja bland och man kan också enkelt byta mellan dessa om man känner att man vill prova något annat.

Operatören 3

Numera är 3 en stor operatör på svenska marknaden. Utöver abonnemang erbjuder de också kontantkort och hemtelefoni. Du kan också köpa en ny mobiltelefon genom dem liksom bredband. 3 har växt snabbt på marknaden och fortsätter att ta andelar. De har en väl fungerande kundtjänst och en bra hemsida där både information och kontaktuppgifter finns lätt tillgängliga. Namnet 3 kommer från företagets specialisering som är 3G. De erbjuder tjänster både till företag och privatpersoner. Visionen var att skapa en ny plattform för mobil kommunikation och företaget startades år 2000. Man har snabbt tagit fram fler och nya tjänster och företaget har fått flertalet utmärkelser. Numera finns 3 över hela världen och är ett ständigt ökande företag. Hos 3 kan du nästintill skräddarsy ditt eget abonnemang.

Lämna ett svar